2012-06-05 20:17:04
Φωτογραφία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΚΟΡΑΚΑΣ             ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
  ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Μας πρήξανε, μας πρήζουνε κάθε μισή ώρα, μπαϊλντίσαμε, και τους απαντάμε στη γελοία και εξωφρενική προπαγάνδα των μνημονιακών και τους μύθους της.

1.       ΜΥΘΟΣ: Θα βγούμε από το ευρώ, θα φύγουμε από την Ευρώπη, θα γυρίσουμε στη δραχμή, αν δεν τηρήσουμε το μνημόνιο.Απάντηση:Και να θέλαμε να φύγουμε από το ευρώ, δεν υπάρχει νομική δυντότητα- δυστυχώς για μας είμαστε ...... εγκλωβισμένοι γιατί δεν έχει προβλεφθεί τέτοια διαδικασίακαθώς πίστευαν αλαζονικά  στο αλάθητο  και άμεμπτο του- και έτσι την πατήσαμε  ομαδόν. Κακοχρονιασμένο το ευρώ. 17 είναι οι χώρες του ευρώ και οι 8 έχουν σοβαρότατο πρόβλημα μέσα σ΄αυτό μέχρις στιγμής:  Προβληματικές είναι οι: Ολλανδία, Ιρλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Κύπρος, και και σε κανά συο τρεις μήνες, θα είναι- απ’ ότι κυκλοφορεί στην οικονομική πιάτσα- όπου να΄ναι σκάνε Βέλγιο και Λουξεμβούργο. Τί στα κομμάτια ισχυρό νόμισμα είναι αυτό που κάνει ανίσχυρες τις οικονομίες του, πλην της Γερμανίας βέβαια που αυξάνει τη δύναμη της και πλουταίνει σε βάρος των υπολοίπων μας, δεν το χωράει ο νους!...Το χωράει όμως ο δικτατορικός νους της Μέρκελ και του Δ΄ Ραϊχ
. Οι υπόλοιποι δε μετράμε. Τη Μέρκελ και τα συμφέροντα τους υπηρετούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ. Οι υπόλοιποι Έλληνες, ας πάνε να ... το απολαύσουν!... Να πρόσεχαν να μην έμπαιναν στο τρισκατάρατο ευρώ του Σημίτη και Παπαδήμου που δόλια μας έβαλαν και τώρα μιλάνε σαν σωτήρες και τιμητές!.

2.       ΜΥΘΟΣ: Θα βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω εξόδου από το ευρώ,. Απάντηση: Από τις 27 χώρες που αποτελούν την Ευρωπαϊκή Ένωση οι 11 δεν είναι στην Ευρωζώνη, διατηρούν το εθνικό τους νόμισμα  και αναλογικά είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από την Ευρωζώνη των 17 με τις 8 μέχρις στιγμής προβληματικές χώρες.  Η Σουηδία, η  Πολωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και η Τσεχία είναι σε σαφώς καλύτερη μοίρα απ’ ό,τι η Ευρωζώνη. Το κυριότερο δεν έχουν έναν νταβατζή πάνω από το κεφάλι τους ονόματι Μέρκελ!.  

3.       ΝΥΘΟΣ: Πρέπει να μείνουμε στο μνημόνιο και να το εφαρμόσουμς πάση θυσία. Απάντηση:Εφαρμογή του μνημονίου, που είναι αντισυνταγματικό και το πρώτο και το δεύτερο για να μην το ξεχνάμε και δε στέκει σε κανένα διεθνές δικαστήριο, σημαίνει θάνατο της Ελλάδας ως οντότητας. Και αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει διαπραγμάτευση, επαναδιαπραγμάτευση, επαναδιαπραγμάτευση της επαναδιαπραγμάτευσης και πάει λέγοντας. Αυτή είναι η φύση του δεδομένου υπερεθνικού φορέα. Το ότι τα δύο μνημονιακά δουλικά κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που έχουν την πρόθεση να συνεχίσουν να το εφαρμόζουν παρά το όσα μας λένε για επαναδιαπραγμάτευση την οποία δεν την έκαναν όταν έπρεπε, καταστροφολογούν είναι γιατί βλέπουν ότι χάνουν το πολιτικό παιχνίδι και μπαίνουν στο χρονοντούλαπο. Γι΄αυτό και είναι αφηνιασμένα μαζί με τα προθυμάκια τους ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ, που γυροβολούν στην Ευρώπη εκλιπαρώντας γαι βοήθεια, που δε θα τη δούμε ποτέ. Οι αφιονισμένοι Ευρωπαίοι με τις καθημερινές τους δηλώσεις πεισμώνουν περισσότερο τον Έλληνα που τα΄χει πάρει στο κρανίο μαζί τους. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται λέμε σε τούτη τη χώρα, και άντε να το εξηγήσεις αυτό στο Δ΄ Ραϊχ που δεν σκαμπάζει από θυμοσοφία. Πότε είχε άλλωστε πολιτισμό?!...   

4.       ΜΥΘΟΣ: Θα σας διώξουμε από το ευρώ, αν δεν ψηφίσετε τους μνημονιακούς μας λένε οι άσπονδοι δυτικοί μας φίλοι. Απάντηση: Αμ δε, σιγά να μη χάσετε τέτοια αγελάδα και το άρμεγμα της.  Φιλοτομαριστές είστε. Όχι αυτοκτονικοί τύποι. Πάμε στοίχημα ότι πρώτα θα φύγει η Γερμανία από την ευρωζώνη και μετά εμείς?!. Με τον πολιτικό παραλογισμό της έχει ήδη βάλει μπουρλότο στην ευρωζώνηκαι ετοιμάζεται να δει την Ισπανία να ανατινάζεται. Ο σύγχρονοςΝέρωνας είναι γερμανός, θηλυκός, και λέγεται Μέρκελ.

5.       ΜΥΘΟΣ: Αν δεν πάρουμε τα δάνεια τους, θα χρεωκοπήσουμε. Αλήθεια: Όχι μόνο δε μας δίνουν τίποτα για να μπουν στα ταμεία μας, αλλά τα εισπράτουν άμεσα. Από τη μία τσέπη τους βγαίνουν και στην άλλη τους μπαίνουν. Μαγική εικόνα και παπατζιλίκι των κλεφτόφραγκων που τους γνωρίζουμε κι από τις σταυρομαχίες τους τί έκαναν, και που μας το παίζουνε και καλά  φίλοι. Ε πειδή είχαμε τέτοιους φίλους, και άλλους τόσους στημένους και προσκυνημένους πολιτικούς, γι΄αυτό έφτασε η χώρα σ΄αυτό το σημείο.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ