2018-08-21 10:51:56
Φωτογραφία για Μέλη της ΙΡΑ Δράμας σε δημοτικό σχολείο φτιάχνουν το προφίλ της Αστυνομίας
Διαβάστε την ανακοίνωση τής ΙΡΑ Δράμας: Ένστολοι και Εθελοντές Αστυνομικοί μέλη της I.P.A. Δράμας, με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας του

Δήμου Δράμας κα. ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ Αναστασίας και επισκέφθηκαν την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 το 15ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας, όπου λαμβάνει χώρα το πρόγραμμα Δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, κατά την περίοδο των θερινών διακοπών.

   Ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, Αστυνομικός Υποδ/ντής ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς, σε συνεργασία με τους Δικυκλιστές του Τμήματος Τροχαίας Δράμας και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., μίλησαν με απλά λόγια στα παιδιά για το πολυδιάστατο έργο που επιτελεί στην κοινωνία η Ελληνική Αστυνομία, για το πως πρέπει να βλέπουν τα παιδιά τους Αστυνομικούς, πότε και με ποιόν τρόπο καλούμε σε βοήθεια την Αστυνομία, γιατί πρέπει να φοράμε το κράνος και τη ζώνη ασφαλείας, αλλά και πως να διασχίζουμε με ασφάλεια έναν δρόμο
. Ακολούθησε διάλογος μαζί τους, μοιράσθηκαν σε όλα τα παιδιά εβδομαδιαία προγράμματα για τη νέα σχολική χρονιά, καθώς και φυλλάδια ζωγραφικής με σήματα του Κ.Ο.Κ., ενώ παράλληλα με τη βοήθεια των αστυνομικών ανέβηκαν στις μηχανές και τα περιπολικά οχήματα, κάνοντας χρήση των ηχητικών και φωτεινών σημάτων. Η χαρά των παιδιών ήτανε ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

   Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπαιδευτικούς του προγράμματος για την άριστη συνεργασία και φιλοξενεία στο χώρο του σχολείου, μα πάνω απ’ όλα τα ίδια τα παιδιά για την μοναδική εμπειρία που μας χάρισαν και η οποία θα μας μείνει αξέχαστη.

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

           

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

Η Γεν. Γραμματέας

ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ