2012-06-05 22:35:04
Φωτογραφία για ΜΠΟΓΡΗΣ: ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ... ΜΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Γιώργος Μπόγρης, φιλοξενήθηκε στο στούντιο της ΕΤ-3 και την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ», όπου σχολίασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Όπως ήταν φυσιολογικό, ο υψηλόσωμος σέντερ αναφέρθηκε και στον Αρη, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει τον θα παραμείνει στους «κίτρινους» και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την φετινή παρουσία του στον ΑΡΗ: «Έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά είμαι ικανοποιημένος γιατί κινδύνευα να μην παίξω καθόλου. Όσον αφορά το ομαδικό κομμάτι, σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανοίξει μια νέα σελίδα για τον ΑΡΗ και η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη».

Για τον αν θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΑΡΗ και την επόμενη σεζόν: «Δεν μπορώ να ξέρω, είναι νωρίς ακόμα. Σίγουρα με ενδιαφέρει. Έκανα μια καλή χρονιά και ίσως χρωστάω κάτι ώστε να πάει η ομάδα καλύτερα. Υπάρχουν άλλα θέματα που πρέπει να λυθούν για να δούμε τη συνέχεια. Πιστεύω πως τον Ιούλιο θα ξέρουμε».


Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό: «Δικαίως το πήρε ο Ολυμπιακός. Ήταν πιο συγκεντρωμένος έβγαλε περισσότερη ενέργεια και δίκαια κέρδισε. Προφανώς ήρθε και με φορά από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και κατάφερε να πάρει και το πρωτάθλημα».

Για το αν έχει κλείσει ο κύκλος της τωρινής ομάδας του Παναθηναϊκού: «Δεν νομίζω. Το ότι έχασε ένα πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια δεν σημαίνει κάτι. Σίγουρα υπήρχαν και απώλειες όπως των Νίκολας και Φώτση καθώς δεν υπήρχε το σουτ από έξω.

Στον Παναθηναϊκό όλοι θέλουν να κερδίζουν και η επόμενη χρονιά αποτελεί κίνητρο για αυτούς ώστε να επανέλθουν στην κορυφή. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει μια ομάδα, την οποία θα κρατήσει για χρόνια.

Για το αν το τελευταίο σουτ του Καλάθη ήταν σωστή επιλογή: «Ήταν σωστό σουτ. Ο Παναθηναϊκός όμως πλήρωσε ότι σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα δεν ήταν συγκεντρωμένος. Αν το είχε κάνει, θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ