2018-08-21 21:30:32
Φωτογραφία για Το εξώφυλλο της κόρης του Michael Jackson που προκάλεσε σάλο
Να απολογηθεί αναγκάστηκε η Paris Jackson, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για το εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό Harper's Bazaar της Σιγκαπούρης.

Αιτία των επικρίσεων είναι το γεγονός ότι το μοντέλο και κόρη του Michael Jackson έκανε εξώφυλλο για περιοδικό χώρας όπου το σέξ ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους είναι απαγορευμένο.

Η Paris Jackson έσβησε την ανάρτηση του εξωφύλλου που είχε βάλει στο προφίλ της στο Instagram λέγοντας: «Δεν θέλω να είμαι υποκριτική ή να πληγώσω κάποιον». 

Ο σάλος για το εξώφυλλο ήρθε ένα μήνα αφότου η κόρη του Michael Jackson επιβεβαίωσε στους φανς της ότι είναι bisexual.

Ως εκ τούτου, η εμφάνισή της στο εξώφυλλο του περιοδικού επικρίθηκε ως υποκριτική, ενώ μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αντέδρασαν στο γεγονός ότι η Paris Jackson δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα κατά τη συνέντευξή της.

Η ίδια απάντησε στις επικρίσεις λέγοντας ότι είναι «ευγνώμων» για την ευκαιρία που της δόθηκε να εμφανιστεί στο εξώφυλλο, αλλά δεν γνώριζε τους νόμους για τους ομοφιλόφυλους στη χώρα, προσθέτοντας ότι η αγάπη της για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ προηγείται της αγάπης της για τη μόδα.


Πάντως, σε επόμενες αναρτήσεις της στο twitter, υποστήριξε την απόφασή της να εμφανιστεί στο εξώφυλλο λέγοντας ότι θα ήταν ένα βήμα μπροστά για μια χώρα με τόσο συντηρητικές απόψεις.

Paris-Michael K. J.

✔@ParisJackson

i didn’t know, i am sorry. i was grateful for the opportunity, but i’ll delete the post now. i don’t want to be hypocritical or hurt anyone, and my support for my fellow LGBTQ+ community comes first before my love for fashion and gratitude for this opportunity. again, i’m sorry.

GSN

✔@gaystarnews

C'mon, @ParisJackson. https://www.gaystarnews.com/article/paris-jacksons-harpers-bazaar-singapore-cover-is-hypocritical/#gs.rZndiO0  12:25 μ.μ. - 19 Αυγ 2018

2.417

592 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ