2012-06-05 23:03:21
Φωτογραφία για ΕΠΑΙΞΕ ΟΛΟ ΤΟ 90ΛΕΠΤΟ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ - ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΦΕΪΣΑΣ ΣΤΟ 2-1 ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
H εθνική Σουηδίας μερικές μέρες πριν την έναρξη του Euro, έδειξε σε καλή κτάσταση και παρόλο που δεν... "¨ξετρέλανε" κόσμο με την απόδοσή της, κατάφερε να νικήσει σχετικά εύκολα σε φιλικό αγώνα τη Σερβία με σκορ 2-1.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ, αγωνίστηκε σε όλο το ματς, ενώ ο Λιούμπομιρ Φέισα δεν τέθηκε αντιμέτωπός του αφού είδε το παιχνίδι από τον πάγκο καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μιχαΐλοβιτς.

Στο αγωνιστικό μέρος αυτοί που μπήκαν πιο ορεξάτοι ήταν οι Σουηδοί, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν το 1-0 με τον Όλα Τοϊβόνεν στο 23’. Ωστόσο, οι Σέρβοι είχαν έτοιμοι την απάντησή τους, καθώς στο 27’ με τον Σούμποτιτς έκαναν το 1-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο άσσος της Μίλαν, αλλά και της εθνικής Σουηδίας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 52’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Για την Σουηδία έπαιξαν: Ίσακσον(71’Βίλαντ), Μέλμπεργκ, Μ. Όλσον, Γκράνκβιστ, Λούστιγκ(74’ Γ. Όλσον), Κάλστρομ, Σβένσον(87’ Χόλμεν), Ελμ, Τοϊβόνεν(55’Χίσεν), Ιμπραΐμοβιτς(81’ Βέρνμπλουκ), Σ. Λάρσον(87’ Γουίλιεμσον).

Για την Σερβία έπαιξαν: Άλεκσιτς(46’ Κάχριμαν), Λούκοβιτς, Σούμποτιτς, Ομπράντοβιτς(77’ Κολάροφ), Μαξίμοβιτς, Τόσιτς, Λάζοβιτς, Πέτροβιτς, Τόμιτς, Λέκιτς(46’ Σκέποβιτς), Ιγκνόβσκι(63’ Μάτιτς).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ