2012-06-05 23:03:48
Φωτογραφία για Η εκρηκτική Madonna στο Αμπού Ντάμπι
Η βασίλισσα της pop Madonna έδωσε μια μοναδική συναυλία στην Yas Arena, στο νησί Yas, στο εμιράτο του Αμπού Ντάμπι, την Κυριακή 3 Ιουνίου.

Η διάσημη τραγουδίστρια, ερμήνευσε μεγάλες της επιτυχίες, παλιές και νέες, στη μοναδική συναυλία που έδωσε στο Αμπού Ντάμπι, ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Η Madonna για ακόμη μια φορά, συνοδευόμενη από το μπαλέτο της, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα των θαυμαστών της.

Η συναυλία της Madonna στο Αμπού Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της MDNA. Η περιοδεία της Madonna ξεκίνησε από το Ισραήλ, και περιλαμβάνει πάνω από 80 συναυλίες σε 30 χώρες.

Μετά το Αμπού Ντάμπι και την Κωνσταντινόπουλη, η Madonna θα φέρει την περιοδεία της στην Ευρώπη, και θα δώσει συναυλίες σε 26 πόλεις. Μεταξύ των ευρωπαϊκών πόλεων όπου η Madonna θα δώσει συναυλίες είναι και οι: Παρίσι, Μιλάνο, Βαρκελώνη, Άμστερνταμ, Δουβλίνο και Βερολίνο. Μετά την Ευρώπη, η Madonna έχει προγραμματίσει συναυλίες της στις ΗΠΑ.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ