2012-06-06 07:00:33
Φωτογραφία για 3ος αγώνας GTCC: Στα Μέγαρα το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουνίου
Το Έπαθλο GTCC συνεχίζεται με την διεξαγωγή του 3ου αγώνα του στην πίστα των Μεγάρων το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουνίου μαζί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας που οργανώνει η Startline.

Οι συμμετοχές αναμένονται πολλές από τους φίλους των οργανωμένων Clubs για να δώσουν για άλλη μία φορά την μάχη με τον χρόνο.

Οι δηλώσεις συμμετοχών λήγουν την Τρίτη 5 Ιουνίου και θα γίνουν δεκτές από 19:00 έως τις 21:00 στα γραφεία της λέσχης Startline, Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47 στο Παλαιό Φάληρο (Τηλ. 210-9812341).

Τις αιτήσεις θα πρέπει να προσκομίσουν αποκλειστικά οι εκπρόσωποι του κάθε club ενώ η ομάδα του GTCC που θα βρίσκεται εκεί ως υπεύθυνη για την λήψη των συμμετοχών, δεν θα κάνει δεκτές μεμονωμένες συμμετοχές.

Παρά την αύξηση του κόστους του αγώνα το παράβολο συμμετοχής παραμένει στα 70 Ευρώ, ενώ για τους πρωτοεμφανιζόμενους θα είναι 40 Ευρώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ την Αίτηση Συμμετοχής του GTCC

(αρχείο Αcrobat Reader)

Όπως αναφέρεται και στην αίτηση συμμετοχής όσοι αγωνιζόμενοι βρίσκονται εκτός Αθηνών και δεν ανήκουν σε κάποιο οργανωμένο Club θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγωνιστική Λέσχη της περιοχής τους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αγωνιστική λέσχη στην περιοχή τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Οργανωτική επιτροπή του GTCC.

Μεμονωμένες συμμετοχές οι οποίες θα αποσταλούν με FAX δεν θα γίνουν δεκτές!

Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ τον Ειδικό Κανονισμό του GTCC

(αρχείο Αcrobat Reader)

Το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα θα ανακοινωθεί με νέα ανακοίνωση.

  •   Αίτηση συμμετοχής

  •   Ειδικός κανονισμός

[ΕΠΑ/ΕΘΕΑ]

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ