2012-06-06 07:54:03
Φωτογραφία για MTV Movie Awards 2012: H παλαιστής Charlize και ο μουσικός Johnny
Tα MTV Movie Awards 2012 αποτελούν πια παρελθόν καθώς πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή με πολλάαπρόοπτα, happenings και πλήθος πρωτοκλασάτων star έτσι όπως δεν τους έχουμε συνηθίσει.

Παρουσιαστής της βραδιά ο πρώην της Katy Perry, Russel Brand, ο οποίος δεν παρέλειψε να πετάξει και την μπηχτή του στην πρώην αγαπημένη του, ότι βρίσκεται και πάλι στην αναζήτηση συζύγου! Μάλλον κάποιος είναι ακόμα ερωτευμένος...

Η καλλονή, για ακόμη μία φορά, Charlize Theron, μάγεψε και πάλι τα πλήθη τόσο με την κατακόκκινη τουαλέτα της όσο και με την εμφάνισή της on stage. Η διάσημη ηθοποιός ανέβηκε για να παρουσιάσει το βραβείο Καλύτερης Σκηνής Δράσης μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Michael Fassbender, για τα προσόντα του οποίου έχει πληροφορηθεί όλος ο κόσμος από την ίδια τη Charlize, και θέλοντας να είναι όσο πιο παραστατικοί γίνεται, επιδόθηκαν σε... καράτε! Νικήτρια αναδείχθηκε η Charlize η οποία ξάπλωσε φαρδύ πλατύ τον Michael αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τόσο λεπτεπίλεπτη όσο φαίνεται!


Εκτός από πολεμικές τέχνες η βραδιά είχε και μουσική με μία μεγάλη έκπληξη. Τον Johnny Depp στη σκηνή, όχι για να παραλάβει κάποιο βραβείο αλλά για να παίξει κιθάρα μαζί με τους Black Keys. Το performance τους ενθουσίασε το κοινό, ενώ ο Depp απέδειξε ότι είναι απλά πολυτάλαντος!

Η αγαπημένη Jennifer Aniston παρέλαβε το βραβείο της για την περιβόητη σκηνή από την ταινία «Τα αφεντικά της Συμφοράς» όπου εμφανίζεται με τα εσώρουχά της και μία... μπανάνα! Παραλαμβάνοντας το βραβείο της είπε χαρακτηριστικά «Ευχαριστώ το σκηνοθέτη που μου επέτρεψε να γίνω σεξοβόμβα»!

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν το αφιέρωμα στον αδικοχαμένο Heith Ledger και τα δάκρυα του συμπρωταγωνιστή του στο «Batman Begins», Christian Bale.

Η πιο αναμενόμενη, και ίσως πλέον βαρετή βράβευση, ήταν αυτή για το Καλύτερο Φιλί. Ναι πήγε και πάλι στην Kristen Stewart και τον Robert Pattinson. H Kristen παρέλαβε το βραβείο μόνη της, και θέλησε, στην προσπάθεια της να κάνει χιούμορ να... αυτοφιληθεί χωρίς φυσικά να καταφέρει να γίνει έστω και λίγο αστεία.

Για την ιστορία οι νικητές, οι οποίοι δεν έχουν και τόση σημασία, ήταν οι εξής: το Hunger Games έφυγε με 4 βραβεία (Καλύτερης Αντρικής και Γυναικείας ερμηνείας, Καλύτερης Σκηνής Δράσης και καλύτερης Μεταμόρφωσης για την Ελίζαμπεθ Μπάνκς) και το The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης ταινίας και Καλύτερου φιλιού.

Επίσης με βραβεία έφυγαν η Σαιλίν Γούντλει για τους Απόγονους , το cast του Χάρι Πότερ συνολικά, ο Χάρι Πότερ ως καλύτερος κινηματογραφικός ήρωας, η Τζένιφερ Άνιστον ως καλύτερη κακιά, ο Τζόνι Ντεπ (Generation Award) και η Έμα Στόουν (Trailblazer Award).

Στο κόκκινο χαλί μεταξύ άλλων περπάτησαν οι Jessica Biel, Paris & Nicky Hilton, Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Channing Tatum κ.ά
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ