2012-06-06 07:42:48
Φωτογραφία για Το πλάνο της νέας εποχής στα χέρια του Ζοτς!
Το αναλυτικό πλάνο της οικογένειας Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό της επόμενης τριετίας έχει πλέον στα χέρια του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός διαπίστωσε από πρώτο χέρι τη διάθεση και πρόθεση της οικογένειας να τον κρατήσει για πάντα στο τιμόνι του «εξάστερου» και παράλληλα να αναλάβει το «χτίσιμο» του Παναθηναϊκού της νέας εποχής.

Με μπάτζετ που είναι άκρως ανταγωνιστικό και την εγγύηση οικονομικής και διοικητικής σταθερότητας που του προσφέρει η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Και όλα αυτά σε μια εποχή όπου τα οικονομικά δεδομένα στην Ελλάδα γίνονται ολοένα και χειρότερα. Η πρόθεση των διοικούντων την ΚΑΕ να διατηρήσουν τον Παναθηναϊκό στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να επαναφέρουν άμεσα την ομάδα σε τροχιά κατάκτησης τίτλων, εντός και εκτός συνόρων είναι γνωστή. Και στη διάρκεια της συνάντησης ολόκληρο το πλάνο τέθηκε με τον πλέον ουσιώδη τρόπο στα χέρια του Σέρβου τεχνικού.


Αλλωστε και μόνο το γεγονός ότι σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της μέχρι τώρα προσφοράς του, η οικογένεια Γιαννακόπουλου παραχωρεί το 25% των μετοχών της ΚΑΕ στον Ζοτς, χωρίς να απαιτείται από την πλευρά του καμία άλλη εμπλοκή στις υποχρεώσεις μετόχων, πιστοποιεί τη σχέση εμπιστοσύνης και αναγνώρισης της συμβολής του στο «χτίσιμο» της «πράσινης αυτοκρατορίας». Αλλά και την αποφασιστικότητά της να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσει για πάντα στο «τριφύλλι».

Ο Ομπράντοβιτς εξέφρασε τις θέσεις για το ύψος του μπάτζετ και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές θα έχουν και νέο ραντεβού, στο οποίο ο Ζοτς θα δώσει την τελική του απάντηση.

Αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς την Τρίτη,Ομπράντοβιτς και Ιτούδης αναχωρούν για το Ντουμπάι προκειμένου να παραστούν σε σεμινάριο προπονητικής της FIBA.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ