2012-06-06 09:36:19
Φωτογραφία για Λ.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Ρε σεις τόσο λαμόγια είστε;
Η Λίνα Νικολακοπούλου σε συνέντευξή της σχολίασε το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών. «Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων ήταν τιμωρητικό απέναντι στα πρόσωπα και τα κόμματα που μέχρι τώρα στήριζε.

Ήξεραν οι ψηφοφόροι τόσα χρόνια ότι οι επιλογές τους δεν ήταν και πολύ καλές ή τόσο καθαρών προθέσεων, απλώς η κατάσταση βόλευε και ο πολίτης ψήφιζε ελπίζοντας πως κάτι θα αλλάξει με την ψήφο του, εφόσον το παιχνίδι παιζόταν στο πάρε-δώσε. Να διορίσει, δηλαδή, κάποιος μέλος της οικογένειάς του ή να μην τρέχει τίποτα εάν αποκρύψει το εισόδημα και τις ιδιοκτησίες του, για να μη φορολογηθεί πολύ. Οπότε φρόντιζε να έχει κάπου κάποιο «δόντι», πράσινο ή γαλάζιο.

Τώρα, επειδή άρχισε το ξεβόλεμα, από τη μια, συν ότι πολλοί αφυπνίστηκαν , είπαν: «Ρε σεις, τόσο λαμόγια, είσαστε; » Κατάλαβαν, δηλαδή, ότι αυτό που επιφανειακά φαινόταν απλώς ανυπόληπτο, είχε κι άλλο, είχε κι άλλο, πιο μεγάλο βάθος. Και αυτή η συνειδητοποίηση ξεπέρασε, ως φαίνεται, το μέτρο και το όριο της ανοχής του κόσμου», δήλωσε στην Realnews.

Prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ