2012-06-06 09:38:26
Φωτογραφία για «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ»
Παρά τα 27 του χρόνια και παρά το γεγονός αν έμενε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα μετατρεπόταν αυτομάτως σε «μήλον της έριδος» για τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε τα χαρτιά του στην ισπανική «Marca» και αποκάλυψε ότι θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη «βασίλισσα». «Είμαι ειλικρινής και σας κοιτώ στα μάτια όταν το λέω: θέλω να αποχωρήσω από την ενεργό δράση από τη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος ανυπομονεί για την πρεμιέρα της χώρας του στο EURO, και συνέχισε: «Θα υπέγραφα δεκαετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ και θα έκλεινα την καριέρα μου εδώ, αλλά αυτό εξαρτάται από άλλους ανθρώπους».

Ο Ρονάλντο αποκτήθηκε το 2009 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ να του ρίχνει στα... πόδια ένα αστρονομικό ποσό (περισσότερα από 90εκ. ευρώ), ενώ φέτος σημείωσε στο ισπανικό πρωτάθλημα 46 γκολ, αλλά δεν κατάφερε να περάσει τα 50 του Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, ο πορτογάλος στοχεύει να δώσει τέλος στην κυριαρχία του Αργεντινου στον τίτλο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς της FIFA, τον οποίο κέρδισε το 2008, αλλά εκτοτε τον κερδίζει ο Μέσι.

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ανυπομονώ να κερδίσω τον τίτλο. Πρόκειται για την υπέρτατη τιμή σε ατομικό επίπεδο... », είπε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλείνει και η ΛΑΡΚΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλείνει και η ΛΑΡΚΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ