2012-06-06 09:30:05
Φωτογραφία για Αλαφούζος: «Είμαστε σε καλό δρόμο με Φερέιρα»
Την αισιοδοξία του για την ανανέωση της συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, τονίζοντας ότι το θέμα χειρίζεται ο Δημήτρης Γόντικας.

«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο κύριος Γόντικας, που χειρίζεται το θέμα, είναι σε επαφή με τον κ. Φερέιρα. Υπάρχει μία κατ' αρχάς συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και αυτό τώρα γίνεται γραπτώς. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και τις επόμενες ημέρες το θέμα θα τελειώσει θετικά και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Φερέιρα», τόνισε ο γνωστός επιχειρηματίας με δηλώσεις του στη «SportDay».

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές προκειμένου να ρυθμιστούν οι όροι του συμβολαίου, ενώ όσον αφορά το οικονομικό ο 65χρονος προπονητής θα δεχθεί μείωση αποδοχών στις πάγιες απολαβές του, ωστόσοθα αυξηθούν  τα πόντους επίτευξης στόχων για την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League και του Europa League.


Αυτό πάντως, που απασχολεί περισσότερο τον Φερέιρα είναι οι εγγυήσεις σε ότι αφορά στα διοικητικά και στα οικονομικά του Παναθηναϊκού προκειμένου να μην υπάρξουν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές. Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας να τελειώσει θετικά το θέμα του Πορτογάλου τεχνικού με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα να μπουν σε σειρά όλα τα θέματα.

Προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση συμβολαίων για τους παίκτες που ο Φερέιρα έχει εισηγηθεί να παραμείνουν και στη συνέχεια θα προταθεί μείωση αποδοχών σε άλλους και τέλος θα υπάρξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα εν όψει της νέας σεζόν.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ