2012-06-06 10:02:24
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ: ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ενώ υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει.

«Ο Ολυμπιακός είναι για μένα μεγάλη πρόκληση και θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Θα δουλεύω πολλές ώρες στο γήπεδο προκειμένου να μάθω την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται και να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Με τον Ολυμπιακό θέλω να κατακτήσω τίτλους και να έχουμε διακρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις» ήταν μερικά από τα λόγια του Πορτογάλου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως γράφει η εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θοδωρίδης του είπε: «Εσύ θα είσαι ο αρχηγός και όλοι μας θα σε στηρίξουμε, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια κι έτσι θα μείνει, εσύ θα είσαι από δω και πέρα το νέο της μέλος. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς παίκτες, που είναι παράλληλα και καλά παιδιά και η συνεργασία σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα…»

Από την πλευρά του ο Ζαρντίμ ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν και ζήτησε dvd με περσινά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» για να ενημερωθεί όσο το δυνατό καλύτερα για την ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιλέξει τρεις συνεργάτες από τη χώρα του, ενώ από το υπάρχον προπονητικό επιτελείο θα συνεχίσουν οι Αλέκος Ράντος και Χρήστος Μουρίκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ