2018-09-01 11:12:34
Φωτογραφία για Δυτική Αχαΐα: Έκλεψαν ακόμη και τα πορτοπαράθυρα
Σε τουλάχιστον δύο σπίτια στη Ράχη Δυτικής Αχαΐας, οι κλέφτες "σήκωσαν" ό,τι βρήκαν!

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ενός σπιτιού (εξοχικού εν προκειμένω) οι δράστες τα πήραν σχεδόν όλα κι έφυγαν. Σήμερα το πρωί αντίκρισε το σπίτι του χωρίς πόρτες και παράθυρα αφού και αυτά τα είχαν «ξηλώσει»!

Τη δε κεντρική πόρτα τη του σπιτιού, τη βρήκε πεταμένη σε άλλο οικόπεδο. Του έκλεψαν επίσης κάγκελα από το μπαλκόνι, του αφαίρεσαν βρύσες από κουζίνα και μπάνιο, έπιπλα, τηλεόραση και ούτε λίγο ούτε πολύ του το άφησαν μόνο με τους τοίχους και τα κεραμίδια!

Το ίδιο συνέβη και σε γείτονα του από τον οποίο πήραν επίσης πόρτες και παράθυρα, ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπια και άλλα. Στο σημείο κλήθηκε σήμερα η αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει μείνει έκλπηκτος με το συμβάν και εκφράζει τον προβληματισμό του για το θράσος των κλεφτών αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς αυτό δεν αφορά μόνο εκείνον.

Από τη μια στιγμή στην άλλη το σπίτι του έμεινε άδειο, εκτεθειμένο πλέον και στις διαθέσεις του καιρού και όλα αυτά σε εποχές που δεν είναι πια οικονομικά εύρωστες πηγή: newsit με πληροφορίες από thebest
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ