2012-06-06 10:50:13
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ»
Ο Ολυμπιακός επιμένει ότι δεν έχει επίσημη πρόταση για κανέναν παίκτη του, παρότι υπάρχει ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για πολλούς.

Η κατάσταση έχει ως εξής:

- Ο Τοροσίδης είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Βέρντερ που ετοιμάζει προσφορά 2 εκ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός λέει ότι δεν έχει ούτε κρούση, ενώ θα συζητήσει για μεταγραφή αν το ζητήσει ο παίκτης.

- Ο Μιραλάς είναι βάσει δημοσιευμάτων στη λίστα των Μπάγερν, Λίβερπουλ, Λιλ, Τορίνο, Μονακό και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Η ρήτρα του είναι 8 εκ. ευρώ, πρόταση δεν έχει έρθει καμία, ο παίκτης λέει ότι θα μείνει ή αν φύγει θέλει να είναι ευχαριστημένος και ο Ολυμπιακός.

- Για τον Τζεμπούρ υπήρξε ενδιαφέρον της Φενέρ που πήρε όμως τον Κάουτ. Ο Αλγερινός έχει ρήτρα 5 εκ., εάν υπάρξει πρόταση από ομάδα (Γαλλία;) ο Ολυμπιακός θα συζητήσει.

- Στον Φουστέρ έχει γίνει πρόταση επέκτασης αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν απάντηση. Στη Ρωσία λένε ότι τον έχει σταμπάρει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

- Ο Αβραάμ έχει ρήτρα 10 εκ. ευρώ. Θα τον ήθελαν πολλές ομάδες της Ευρώπης, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να καίγεται για εξωτερικό.

- Στον Χολέμπας ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει αυξημένο συμβόλαιο, η πλευρά του Γερμανού ζητάει μεγάλα ποσά, ανεπίσημη πρόταση υπήρξε αλλά όχι ικανοποιητική για τον Ολυμπιακό από σύλλογο (Γερμανία;) που δεν έχει γίνει γνωστός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ