2018-09-02 15:41:13
Φωτογραφία για Ακόμη 24 εγκαυματίες από τις πυρκαγιές στο Μάτι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Την ίδια ώρα που ο αριθμός των νεκρών από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική αυξάνεται, δεκάδες ακόμη ενήλικες συνεχίζουν να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, μερικοί εξ αυτών σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας στο Lifo.gr, ο αριθμός των εγκαυματιών ανέρχεται στους 24. Μεταξύ αυτών, 5 νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας ενώ 3 βρίσκονται διασωληνωμένοι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. 

Οι 24 εγκαυματίες βρίσκονται σε 4 νοσοκομεία. Στον Ευαγγελισμό, το Θριάσιο, το ΚΑΤ και το Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Όλοι τους είναι ενήλικες, καθώς το μοναδικό παιδί που νοσηλεύονταν με εγκαύματα πήρε εξιτήριο την περασμένη Τρίτη από το νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία». 

Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο αριθμός των θυμάτων από τις πυρκαγιές στο Μάτι αυξήθηκε στους 98, καθώς γυναίκα εγκαυματίας 83 ετών κατέληξε στο ΚΑΤ. Πρόκειται για το δεύτερο θύμα της φονικής πυρκαγιάς που εκπνέει αυτή την εβδομάδα, μετά από μακρά νοσηλεία. Την Κυριακή, ένας ακόμη εγκαυματίας, ηλικίας 78 χρονών, πέθανε στο Θριάσιο Νοσοκομείο. 

Από τους 98 νεκρούς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί οι 83, ενώ συνολικά 15 τραυματίες έχουν καταλήξει στα νοσοκομεία από το βράδυ της 23ης Ιουλίου έως και σήμερα. Πηγή: www.lifo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ