2012-06-06 11:27:41
Φωτογραφία για ΙΣΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ Ο ΜΑΧΑΜΑΤ ΤΖΑΜΑΛ *ΒΙΝΤΕΟ*
Τα ονόματα ποδοσφαιριστών που θα ακουστούν και θα γραφτούν στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της καλοκαιρινής ενίσχυσης των ερυθρόλευκων από την Πορτογαλία θα είναι αρκετά.

Ένα από αυτά, σύμφωνα με το "onsports.gr", είναι του Μαχαμάτ Τζαμάλ. Ο 29χρονος επί εφτά φορές διεθνής με την Εθνική ανδρών της Λιβύης, ανασταλτικός χαφ της Μπράγκα, με τον οποίο ο Ζαρντίμ συνεργάστηκε όχι μόνο στη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά και παλιότερα όταν οι δυο τους βρίσκονταν στην Ουνιάο Λεϊρία, διακρίνεται για τα πλούσια σωματικά του προσόντα, για τις ανασταλτικές του ικανότητες και είναι ένας εξαιρετικά δυναμικός χαφ. Στην Πορτογαλία, θεωρείται από τους πλέον δυναμικούς ανασταλτικούς μέσους, αυτό που συνηθίζεται να λέγεται στην ποδοσφαιρική διάλεκτο «σκύλος» για τη μεσαία γραμμή!

Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα ο Τζαμάλ πέρσι είχε 19 ματς, λόγω της συμμετοχής του στο Copa Africa που έχασε κάποια και 9 συμμετοχές στο Europa League, ενώ έπαιξε και σε 4 ματς του πορτογαλικού κυπέλλου, αλλά και του League Cup.

Η αξία του γεννημένου τον Απρίλιο του ’83 στην Τρίπολη της Λιβύης, διεθνή χαφ στο άτυπο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ σύμφωνα με το έγκριτο transfermarkt, καταλήγει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Καλομοίρα περιμένει δίδυμα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Καλομοίρα περιμένει δίδυμα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ