2012-06-06 14:01:42
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ολυμπιακός είναι πλέον πρωταθλητής Ελλάδος και Ευρώπης, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να θέλει να μείνει στην ομάδα του Πειραιά για πολλά χρόνια και να κατακτήσει πολλά τρόπαια Ο Έλληνας πλέι μέικερ των «ερυθρολεύκων» μίλησε στο Onsports για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τους οπαδούς του Ολυμπιακού, το μέλλον την ομάδας του, αλλά και το δικό του, που όπως μας τόνισε ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά και να κατακτήσει πολλά τρόπαια στο μέλλον.

Αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης μας είπε για τον τελευταίο τελικό της Α1 Ανδρών απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα ματς στο γήπεδό μας και με τη νίκη θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Το μόνο που περνούσε από το μυαλό μας ήταν η νίκη. Ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό του αγώνα και παρόλο που είχαμε κάποια κενά διαστήματα δείξαμε ότι το θέλουμε πιο πολύ και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας που δίνει το «παρών» στο γήπεδο για να στηρίξει τους «ερυθρόλευκους», σε κάθε τους μεγάλη προσπάθεια: «Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και τον ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή που μας έχει δείξει. Μπορώ να πω πως μας έδωσε μία μεγάλη ώθηση προς τη νίκη. Για μας είναι πολύ σημαντικό που είναι δίπλα μας».


Όσο για το μέλλον του Ολυμπιακού, ο Μάντζαρης θέλει η ομάδα του να «χτίσει» πλέον τη δικιά της αυτοκρατορία και να έχει πετυχημένες χρονιές, όπως αυτή που τελείωσε: «Ελπίζω από δω και πέρα να χτίσει η ομάδα τη δικιά της αυτοκρατορία και να είναι οι επόμενες χρονιές το ίδιο επιτυχημένες».

Τέλος, για το δικό του μέλλον, υπογράμμισε πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να κατακτήσει πολλά τρόπαια με την ομάδα του Πειραιά: «Το μέλλον μου το σκέφτομαι και μακάρι να είναι με πολλές επιτυχίες και πολλά τρόπαια. Μακάρι να μείνω εδώ για πολλά χρόνια και να έχω παρόμοιες χρονιές με αυτή που μόλις τελείωσε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ