2012-06-06 14:58:47
Φωτογραφία για Το Euro με τα «μάτια» του ανταλλακτηρίου
Λίγες ώρες απέμειναν για την πρώτη σέντρα στο Euro 2012 και το ενδιαφέρον τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε στοιχηματικό επίπεδο, κορυφώνεται. Οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν στις κουβέντες της παρέας για το ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο, αν το «πειρατικό» θα επιτεθεί ξανά και ποιοι παίκτες θα λάμψουν με την παρουσία τους. Ποιες είναι οι τάσεις όμως των αγορών σε αυτά τα ερωτήματα; Είναι γνωστό πως το πιο αξιόπιστο «γκάλοπ» σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το ανταλλακτήριο της Betfair, όπου η τάση της… παρέας από κάθε γωνιά του κόσμου αντικατοπτρίζεται άμεσα στις αλλαγές των αποδόσεων.

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου δεν είναι άλλο από την Ισπανία, που ανταλλάσσεται στο 3,90 στην Betfair για να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιό σε μεγάλη διοργάνωση. Ακολουθεί από κοντά η Γερμανία στο 4,30, καταγράφοντας μάλιστα μεγάλη πτώση στην απόδοση που ήταν στο 12,00 στο άνοιγμα της αγοράς. Η ομάδα που συμπληρώνει την τριάδα των «μεγάλων» είναι η Ολλανδία στο 7,80. Πτωτικές τάσεις παρουσιάζει η απόδοση στη Γαλλία, που ανταλλάσσεται στο 11,50 για να επαναλάβει τα κατορθώματα των γενεών του Ζιντάν και του Πλατινί, σε αντίθεση με την Αγγλία της οποίας η απόδοση έχει σκαρφαλώσει από το 9,00 στο 15,50.


Η Ελλάδα θεωρείται από τις αγορές η ομάδα με τις λιγότερες πιθανότητες για κατάκτηση του Euro 2012, μαζί με την Ιρλανδία στο 110,00. Κάτι αντίστοιχο, βέβαια, ίσχυε και πριν την έναρξη του Euro 2004 με τη γνωστή σε όλους μας κατάληξη. Οι χρήστες του ανταλλακτηρίου δεν μας δίνουν πολλές πιθανότητες ούτε καν για πρόκριση στα προημιτελικά, καθώς η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ανταλλάσσεται στο 2,84 για να καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου. Η Ρωσία είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στο 1,46 και ακολουθεί η Πολωνία (1,74), με την Τσεχία (2,50).

Το στοίχημα που συγκεντρώνει πάντα ενδιαφέρον στις μεγάλες διοργανώσεις είναι αυτό του πρώτου σκόρερ. Επικρατέστερος για το «Χρυσό Παπούτσι» του Euro 2012 θεωρείται ο Μάριο Γκόμεζ που ανταλλάσσεται στο 11,00 στην Betfair. Το αντίπαλο δέον του Γκόμεζ θα μπορούσε να είναι ένας εκ των πρώτων σκόρερ του Μουντιάλ 2010, ο Νταβίντ Βίγια, όμως ο σοβαρός τραυματισμός στην κνήμη άφησε τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα εκτός Euro. Στο ρόλο των πρώτων αουτσάιντερ βρίσκονται ο Ρόμπιν φαν Πέρσι στο 13,50 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 15,50 στην Betfair. Ο μόνος Έλληνας που εμφανίζεται στη σχετική αγορά είναι ο Φάνης Γκέκας σε απόδοση 290,00 για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και στο 48,00 για να είναι μέσα στην πρώτη τετράδα των σκόρερ.

Το ανταλλακτήριο της Betfair έχει ετοιμάσει μια μεγάλη γκάμα προσφορών για το Euro 2012 προκειμένου να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό παίκτη. Παράλληλα, η διαφορά στις αποδόσεις έναντι των παραδοσιακών μπουκ, αλλά και τα πλεονεκτήματα που δίνουν τα χαρακτηριστικά του ανταλλακτηρίου καθιστούν την Betfair τον πρώτο και τελευταίο σου σταθμό στο ονειρεμένο ταξίδι αυτού του καλοκαιριού στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας!

Σχετικά με την Betfair

Η Betfair, αποτελεί την παγκόσμια μεγαλύτερη διαδικτυακή στοιχηματική κοινότητα μετά την επιτυχημένη και καινοτόμο ιδέα ανταλλαγής στοιχημάτων που παρουσίασε τον Ιούνιο 2000. Η Betfair, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί και προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέγουν τις δικές τους αποδόσεις και να στοιχηματίζουν μεταξύ τους ακόμα και μετά την έναρξη ενός γεγονότος. Η εταιρεία επεξεργάζεται καθημερινά 5 εκατομμύρια συναλλαγές, από τους 4.000.000 εγγεγραμμένους πελάτες της. Πέραν του ανταλλακτηρίου, η Betfair διαθέτει επίσης ένα πλούσιο πορτφόλιο καινοτόμων προϊόντων που περιλαμβάνουν καζίνο, πόκερ, exchange games.

Η Betfair έχει διακριθεί 2 φορές με τον τίτλο ‘Company of the Year’ στα British Industry’s Emerging Business Awards και αποτελεί την μοναδική εταιρεία στοιχήματος που έχει κερδίσει το Βραβείο της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις καθώς το 2003 διακρίθηκε για την Καινοτομία της και πρόσφατα, το 2008, για το Διεθνές Εμπόριο.

Η Betfair, απασχολεί περισσότερους από 2,000 υπαλλήλους κυρίως στο Λονδίνο, στη Μάλτα και στην Αυστραλία. Η εταιρεία έχει άδεια λειτουργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στην Τασμανία, Αυστρία, Ιταλία και Μάλτα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ