2012-06-06 17:47:40
Φωτογραφία για ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΥΟ ΤΗΛΕΜΑΧΙΩΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ
Την πρότασή του για διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι είναι ανοιχτός σε συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις στα πρόσωπα των δημοσιογράφων και τονίζοντας ότι περιμένει απάντηση από τη ΝΔ εντός των επομένων ωρών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει μία τηλεμαχία με τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής, και συντονιστές δημοσιογράφους από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το δεύτερο ντιμπέιτ προτείνει να γίνει ανάμεσα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα και να είναι βασισμένο στους κανόνες του γαλλικού μοντέλου που πρόσφατα είδαμε ανάμεσα σε Ολάντ-Σαρκοζί, με δυνατότητα ζωντανού διαλόγου και όχι παράλληλων μονολόγων, όπου θα συντονίζουν δύο δημοσιογράφοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα. «Ενδεικτικά προτείναμε τον κ.Χατζηνικολάου και την κ.Στάη» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών πρέπει να γίνει και όποιος αρχηγός δεν επιθυμεί να πάρει μέρος, να μείνει κενή η καρέκλα του, πρότειναν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής.


Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Τέρενς Κουίκ επιτέθηκε κατά της ΝΔ, με αφορμή την εξέλιξη στο θέμα της τηλεοπτικής αναμέτρησης και την κατηγόρησε για παρελκυστική τακτική «προκειμένου να μη γίνει το ντιμπέιτ των εκλεγμένων στο Κοινοβούλιο αρχηγών» και υποστήριξε ότι ο κ. Σαμαράς «είναι πασιφανές ότι φοβάται την αναμέτρηση με τον Πάνο Καμμένο».

Επίσης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατήγγειλαν στη Διακομματική Επιτροπή το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ το οποίο χαρακτήρισαν «επιεικώς άθλιο». Ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ υποστήριξε ότι η ΝΔ «στην νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά».

Σύμφωνα με τον κ.Κουίκ, ο πρόεδρος της Διακομματικής απάντησε ότι αυτό είναι θέμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ενώ πρόσθεσε ότι «οι Έλληνες γονείς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον τρόμο που ασκεί επάνω τους ο Αντώνης Σαμαράς και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είμαστε εμείς, όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που με την ψήφο μας θα τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ