2012-06-06 19:45:17
Φωτογραφία για Τα κόμματα παραδίδουν την Θράκη στην Άγκυρα για κάλπικες έδρες στην Βουλή
Το κέρδος μίας έδρας γίνεται αφορμή για την απώλεια της Θράκης

Τα πολιτικά κόμματα αποδεικνύουν το μηδενικό τους ενδιαφέρον για την Θράκη, τον Ελληνισμό και οτιδήποτε αφορά το έθνος

Η «ευκαμψία» των πολιτικών ανοίγει την όρεξη των νέο-οθωμανών και ενισχύει τα σχέδια του Νταβούτογλου για τα ΒαλκάνιαΟι προτεραιότητες των κομμάτων δημιουργούν εθνικούς κινδύνουςΟι εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Θράκη θα αποτελέσουν το πρόκριμα νέων εθνικών προκλήσεων, τις οποίες έχουν αποδεχθεί τα Ελληνικά κόμματα –για να αποκομίσουν ψήφους- αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η χώρα λόγω της ιδιαίτερης χρονικής περιόδου στην οποία φαίνεται πως βυθίζεται ο Ελληνισμός μέσα σε ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό τυφώνα.

Είναι άγνωστο τι ακριβώς θα γράψει η ιστορία, είναι όμως βέβαιο πως η Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον μίας πρωτοφανούς εθνικής καταστροφής, την οποία θα προσπαθήσουν οι κυρίως υπεύθυνοι (βλ
. πολιτικά κόμματα) να δικαιολογήσουν προφασιζόμενοι την οικονομική τραγωδία… Η χώρα, δυστυχώς, έχει περάσει εκείνο το σημείο από όπου μπορούσε να ελπίζει σε μία σχετικά δύσκολη επιστροφή. Βρίσκεται μπροστά σε έναν χείμαρρο και μέχρι στιγμής έχει απλώς βρέξει τα πόδια της. Είναι σε όλους κατανοητό πως θα πρέπει να περάσει απέναντι και αυτό θα είναι οδυνηρό και θα έχει και πολύ μεγάλες οικονομικές απώλειες. Και όλοι, έχουν εστιάσει σε αυτές τις απώλειες, τις οικονομικές, παραβλέποντας τις σημαντικότερες και μονιμότερες, που είναι οι εθνικές.

Είναι όμως λογική εξήγηση αυτή; Μπορεί κάποιος να τοποθετεί τόσο εύκολα ως πρώτιστο μέλημα την οικονομία και να παραμερίζει (εγκληματικά) τα εθνικά ζητήματα, τα οποία διογκώνονται και απειλούν με μεγαλύτερες απώλειες την χώρα; Φυσικά όχι, αλλά δυστυχώς, με τις λάθος πολιτικές και εθνικές προτεραιότητες φαίνεται πως κινείται και το ΚΚΕ, το οποίο συντελεί (για ψηφοθηρικούς λόγους και αυτό, όπως και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα) στο να τοποθετηθεί η ταφόπλακα στην Θράκη και όχι μόνο Αυτό τουλάχιστον δείχνει η απόφαση του ΚΚΕ, το οποίο αποφάσισε να θέσει ως πρώτο στην λίστα υποψηφίων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, τον μουσουλμάνο Εφέντη Χασάν. Τι σημαίνει αυτό; Με δεδομένο την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ξάνθης με τον έτερο μουσουλμάνο υποψήφιο, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, αλλά και με τους τρεις μουσουλμάνους υποψηφίους του νομού Ροδόπης, για πρώτη φορά θα γίνει κατορθωτό να εκλεγούν 5 μουσουλμάνοι (φίλα προσκείμενοι και υποστηριζόμενοι από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής) στην Βουλή των Ελλήνων.

Μάλιστα, ήδη, υπάρχουν κινήσεις συγκεκριμένων ανθρώπων από σπίτι σε σπίτι (μαθαίνουμε πως ανάμεσά τους βρίσκεται και μία εξισλαμισθείσα κυρία, με Αθηναϊκή καταγωγή), οι οποίοι δίνουν «γραμμή» για αλλαγή πλεύσης στις ψήφους των μουσουλμάνων που κατοικούν στο πεδινό τμήμα του νομού Ξάνθης. Και δεν νιώσαμε την παραμικρή έκπληξη όταν μάθαμε πως η «γραμμή» αυτή οδηγεί στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, υποψήφιος του οποίου είναι ο εκ Κενταύρου (ορεινό χωριό, το οποίο χρησιμοποιεί ως «έδρα» το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής) Εφέντη Χασάν.

Η πρώτη εικόνα, που σχηματίζεται με πέντε (5) τουρκόφρονες μουσουλμάνους στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, είναι άκρως ανησυχητική και φυσικά παραπλανητική, αφού δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αναλογία των κατοίκων των δύο νομών. Το τουρκικό προξενείο εργάζεται πυρετωδώς για να επιτύχει το μέχρι πριν λίγο καιρό ακατόρθωτο ως εκλογικό αποτέλεσμα, αφού μία τέτοια κοινοβουλευτική εκπροσώπηση γίνεται αυτόματα διπλωματικό όπλο στις ανά τον κόσμο «παρεμβάσεις» της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, αλλά και κάποιων «τουρκικών συλλόγων» που ενώ έχουν έδρα την Ελλάδα δραστηριοποιούνται κατά των Ελληνικών συμφερόντων διαβάλλοντας σε διεθνή συνέδρια και φόρουμ την Ελληνική Δημοκρατία, αφού διασπείρουν ψεύδη ελέω απουσίας της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Και όμως, ενώ δημιουργείται ένα μείζονος εθνικής σημασίας πρόβλημα από μία τέτοια εκλογή (η οποία επαναλαμβάνουμε πως είναι σχεδόν σίγουρη) πέντε τουρκοφρόνων βουλευτών, στην πραγματικότητα το τουρκικό προξενείο εξυπηρετεί σχεδιασμούς κατά πολύ περισσότερο φιλόδοξους και, φυσικά, επικίνδυνους απέναντι στην Ελλάδα (και όχι μόνο στην Θράκη, της οποίας η μοίρα φαίνεται πως έγινε αντικείμενο στο πολιτικό ανταλλακτήριο της απόκτησης ψήφων…), η οποία σύμφωνα με τις εξελίξεις έχει περισσότερα προβλήματα λόγω της ματαιοδοξίας των πολιτικών κομμάτων, παρά λόγω της δράσης επιβεβαιωμένων «φίλων»…

Τους προηγούμενους μήνες παρατηρήθηκε αυξημένη κινητικότητα, με συνεχείς επισκέψεις στην Τουρκία του ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ, ο οποίος επεδίωξε και κατόρθωσε μέσω θρησκευτικών εορτών και συνεδρίων να βρεθεί με τον τούρκο πρωθυπουργό αλλά και με συνεργάτες του. Φυσικά, είναι γνωστή η φιλοδοξία του συγκεκριμένου ψευτομουφτή για απόκτηση το δυνατόν μεγαλύτερης εξουσίας. Κι επειδή μεγάλη εξουσία στο Ισλάμ δεν σημαίνει αποκλειστικά θρησκευτική εξουσία, το ίδιο διάστημα μάθαμε πως θρασύτατα υπέβαλε υποψηφιότητα ο Μουφτής Μούαμερ Ζούκορλιτς. Ασχέτως του αποτελέσματος (αφού τελικά, όπως ήταν φυσικό, δεν εκλέχθηκε), αυτό που κρατάμε ως σημαντικό πέρα από την θρασύτητα, είναι και η «ανάγκη» για περαιτέρω εξάπλωση των ισλαμικών δραστηριοτήτων. Και αυτή η τάση δεν είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του Μούαμερ Ζούκορλιτς, αλλά και του έτερου ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ. Και, αφού το ισλάμ είναι ένα πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και θρησκευτικό μάγμα, η περίοδος που διανύει η περιοχή των Βαλκανίων (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) σε πολιτικό, οικονομικό επίπεδο, οι επικείμενες γεωπολιτικές ανακατατάξεις, η επιθετική τουρκική διπλωματία (που βασίζεται στην οικονομική κυριαρχία της Άγκυρας) στην Βουλγαρία, στα Σκόπια, στην Αλβανία, στο Κόσσοβο αλλά και στην Σερβία, όλοι αντιλαμβανόμαστε πως ξεκινά μία ιδιαίτερη περίοδος και για την Ελλάδα, η οποία ποτέ δεν βγήκε εκτός σχεδίων είτε των στρατοκρατών είτε των ισλαμιστών που κυβέρνησαν ή κυβερνούν την Τουρκία.

Εξετάζοντας την χρονική περίοδο που διανύουμε στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Θράκη, διαπιστώνουμε πως λόγω της οικονομικής κρίσης, οι μουσουλμάνοι της Θράκης γίνονται περισσότερο ευάλωτοι στα «οικονομικά αποθεματικά» του τουρκικού προξενείου, αφού έτσι κι αλλιώς η περιοχή έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια από την κυβέρνηση των Αθηνών. Δυστυχώς, όμως, οι «λειτουργίες» κρατικών υπηρεσιών της Τουρκίας (βλ. ΜΙΤ) έχουν εδώ και αρκετά χρόνια αποκτήσει αυξημένες δραστηριότητες ακόμη και στην Αθήνα, όπου παρατηρείται ένα «χτίσιμο» σχέσεων –με βάση το ισλάμ- με τους λαθρομετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί στην Ελληνική πρωτεύουσα. Είτε με την δημιουργία ιδιαίτερων χώρων προσευχής, είτε με την «παραγωγή» ιμάμηδων, είτε με οικονομική βοήθεια, είτε με βοήθεια για εύρεση εργασίας, και με την αγαστή συνεργασία με Πακιστανούς και Αφγανούς «μουεζίνηδες», η τουρκική μυστική υπηρεσία κατόρθωσε να εξασφαλίσει μία πάρα πολύ ευνοϊκή εικόνα στον μουσουλμανικό πληθυσμό της Αθήνας (αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας, στις οποίες μετακινούνται προς εύρεση εργασίας οι λαθρομετανάστες), αλλά και σε ένα μεγάλο αριθμό άθεων, κυρίως Αλβανικής καταγωγής (πληροφορίες αναφέρουν ακόμη και διευκόλυνση στον εξοπλισμό συμμοριών που αποτελούνται είτε από μουσουλμάνους –Σομαλούς, Πακιστανούς, Αφγανούς- είτε από Αλβανούς). Και όλα αυτά γίνονται σε μουσουλμανικά καφενεία των Αθηνών, όπου οι επαφές των ανθρώπων της ΜΙΤ είναι συνεχείς και πολυεπίπεδες, αφού μεταξύ των άλλων πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας φέρουν την τουρκική μυστική υπηρεσία πληροφοριών να έχει επαφές και με ακραία Αλβανικά στοιχεία που ανήκουν στον UCK.

Με όχημα το Ισλάμ, το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, σχεδιάζει να αναβαθμίσει την στρατηγική του και να "απλώσει" περισσότερο τις δραστηριότητές του, ενώ σαφέστατα αυξάνει τις απαιτήσεις του.

Αν συνδυάσουμε το «καλό έδαφος» σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, με τις πολύ μεγάλες φιλοδοξίες του ψευτομουφτή Αμέτ Μετέ, πλησιάζουμε στο ζητούμενο της ματαιοδοξίας του τουρκόφρονα αυτοχριζόμενου μουφτή. Και θέλουμε στο σημείο αυτό να ρωτήσουμε:

- Τι θα κάνει η Ελληνική Πολιτεία, εάν υπάρξει κάποια υποψηφιότητα «ισλαμικού κόμματος» στις επόμενες ή τις μεθεπόμενες εκλογές; Πώς σκοπεύουν να αντιδράσουν οι «ταγοί» που ξέρουν να μαγειρεύουν αποτελέσματα για να αποκτούν προσωρινές έδρες, ενώ την ίδια στιγμή παραδίδουν τόσο την Θράκη (σήμερα) όσο και ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια (αύριο) σε επικίνδυνες καταστάσεις, τις οποίες φύση και θέση όχι μόνο δεν μπορούν να κατανοήσουν, αλλά ούτε και έχουν την διάθεση να αντιμετωπίσουν;

Η ερώτηση δεν αφορά μόνο στο ΚΚΕ (του οποίου η πολιτική στάση αποδεικνύεται άκρως επικίνδυνη σε εθνικό επίπεδο), αλλά απευθύνεται σε ολόκληρη την σημερινή πολιτική σκηνή, η οποία οφείλει επιτέλους να αντιμετωπίσει τις πολιτικές αποφάσεις, πράξεις ή παραλείψεις που έχουν οδηγήσει στο σημερινό σημείο την Θράκη, η οποία πολύ σύντομα θα απειληθεί ευθέως από την Άγκυρα.

Τι θα κάνει, λοιπόν, η Αθήνα όταν θα θέσει υποψηφιότητα σε εκλογές ένα μουσουλμανικό κόμμα; Θα γίνει δεκτή μία τέτοια συμμετοχή; Το βέβαιο είναι πως εάν «κοπεί» ένα τέτοιο κόμμα, η ζημιά που θα δημιουργήσει στην (ήδη κακή) εικόνα της Ελλάδας, θα είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμη και από την ύπαρξη και λειτουργία του. Ήδη, με απλούς υπολογισμούς, είμαστε βέβαιοι πως με τις ψήφους των λαθρομεταναστών, αλλά κυρίως των Αλβανών (η ανάπτυξη σχέσεων της Άγκυρας με τα Τίρανα είναι ένα γεγονός που προ καιρού ξεπέρασε τα όρια της διπλωματικής φιλίας), ένα ισλαμικό κόμμα θα συγκέντρωνε άνετα ένα ποσοστό της τάξης του 7% σε ολόκληρη την Επικράτεια. Και αυτό μόνο ως αρχή, αφού η χώρα μας έχει γίνει αποδέκτης του κάθε κατατρεγμένου στον πλανήτη, προσφέροντας μάλιστα σχεδόν άμεσα την ιθαγένεια (ενώ ο κ. Παπουτσής φρόντισε να περάσει νόμο με βάση τον οποίο λαθρομετανάστες θα μπορούν να προσλαμβάνονται στην ΕΥΠ!!!).

Λοιπόν, η ύπαρξη ενός τέτοιου κόμματος είναι μία απειλή για την χώρα. Μία υπαρκτή απειλή. Και η απειλή αυτή θα ευοδώσει πιθανότατα για την Άγκυρα, ελλείψει πατριωτών κυβερνώντων στην Αθήνα. Ουσιαστικά, αυτό που θέλει να δημιουργήσει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, είναι ένα μέγιστο εκβιαστικό δίλημμα προς την Αθήνα. Και αυτό το δίλημμα θα είναι απολύτως σαφές: Άτυπη συγκυριαρχία στην Θράκη ή ένα ισλαμικό κόμμα στην Ελληνική πολιτική που θα εξαπλώσει το πρόβλημα; Η Άγκυρα θα δημιουργήσει το μείζον, για να αποκτήσει στην Θράκη την πρόσβαση που επιθυμεί (με συναίνεση -έστω και σιωπηλή- των Αθηνών)

Επειδή όλοι γνωρίζουμε πως όποιος υποκύψει σε έναν εκβιασμό στη συνέχεια υποκύπτει σε όλους τους άλλους εκβιασμούς που ακολουθούν, μπορούμε να «δούμε» την απώλεια κομματιού της εθνικής επικράτειας, λόγω της σημερινής πολιτικής ανηθικότητας όλων των κομμάτων που έχουν στις εκλογικές τους λίστες στην πρώτη θέση μουσουλμάνο υποψήφιο. Αν και το ΚΚΕ αποτελεί το «καπάκι» του πολιτικού δοσιλογισμού, τα υπόλοιπα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) έχουν ήδη σιωπηλά συναινέσει στις πάρα πολύ δυσάρεστες σε εθνικό επίπεδο εξελίξεις.

Επειδή το ισλαμικό (ή μουσουλμανικό, πείτε το όπως θέλετε) κόμμα θα γίνει κι επειδή το Ισλάμ δεν πρόκειται να σταματήσει στα Ελληνικά σύνορα, αλλά και επειδή η Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσει να εποφθαλμιά την Ελληνικότητα της Θράκης (και όχι μόνο, αφού ήδη έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την Καβάλα), πρέπει επιτέλους όλα τα κόμματα να κατανοήσουν πως η ψηφοθηρία δεν πρέπει να πλησιάζει καν σε εθνικά θέματα και ως εκ τούτου θα πρέπει να προχωρήσουν σε μεγάλες αποφάσεις εθνικού ενδιαφέροντος. Εάν σήμερα τα κόμματα δεν σταθούν εμπόδιο στην εισβολή της Τουρκίας μέσω του ισλάμ στην Ελλάδα, θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα φέρουν ακέραιη την ευθύνη των πολιτικών εξελίξεων και είναι απολύτως βέβαιο πως θα επιβαρυνθούν όλα όσα με την στάση τους θα έχουν δημιουργήσει εις βάρος της Ελλάδας.

Τι θα μπορούσαν άραγε να κάνουν τα Ελληνικά κόμματα μπροστά στο φαινόμενο αυτό; Η απάντηση βρίσκεται στο αυτονόητο, δηλαδή στην από κοινού συμφωνία τους για μη συμμετοχή μουσουλμάνων (τουρκοφρόνων) στα ψηφοδέλτιά τους και με κοινή πολιτική συναίνεση για απώλεια έδρας σε οποιονδήποτε δηλώνει τούρκος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τόσο απλή είναι η λύση, που όμως φαίνεται πως οι πολιτικοί δεν προτιμούν. Ίσως επειδή δεν υπάρχει μεταξύ τους εμπιστοσύνη. Το αποτέλεσμα όμως είναι να βρίσκεται η χώρα ενώπιον ενός πολύ μεγάλου εθνικού κινδύνου, επειδή τα κόμματα προτιμούν να είναι πωλητικά και όχι πολιτικά.

Για όσους νομίζουν πως τα παραπάνω αποτελούν ευφάνταστο σενάριο, θέλουμε να τους θυμίσουμε πως η σημερινή εικόνα της χώρας ήταν κάτι που ούτε η φαντασία τους μπορούσε να δημιουργήσει. Αφού παραθέσαμε στοιχεία και αιτιολογήσαμε επαρκώς τις επερχόμενες εξελίξεις, αναμένουμε την ελάχιστη ευαισθησία από τα πολιτικά κόμματα της χώρας και την ανάληψη πολιτικών αποφάσεων εκ μέρους τους, οι οποίες θα λειτουργήσουν προς την κατεύθυνση αποτροπής πολύ δυσάρεστων εξελίξεων σε πανελλήνιο επίπεδο. Ταυτόχρονα, περιμένουμε τον επανασχεδιασμό της εθνικής πολιτικής -ενός εκάστου των σημερινών πολιτικών κομμάτων- προς το συμφέρον και την ενίσχυση της Ελληνικότητας της Θράκης. Αν και η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε άτακτη χρεοκοπία, ευελπιστούμε πως δεν θα υπάρξει και εθνική χρεοκοπία, ούτε θα βρεθούμε με μικρότερη Ελλάδα επειδή η χώρα έχει ικανότατους πωλητικούς και ανύπαρκτους -ηθικά και εθνικά- πολιτικούς.

Κωνσταντίνος

ΥΓ1: Το τραγικότερο όλων είναι πως αυτοί που ανοίγουν την "πόρτα" για μία τεράστια εθνική ήττα, την ίδια στιγμή επικαλούνται την ανάγκη μίας κυβέρνησης εθνικού σκοπού και χαρακτήρα!!! Το μεγαλείο του ψεύδους ή η συνέχεια του εδώ και χρόνια αποτυπωμένου ξεδιάντροπου πολιτικού ραγιαδισμού; Προφανώς η απώλεια αίσθησης της ντροπής, αποτελεί "πολιτικό χάρισμα" για εκείνους που μας χειρουργούν διαμελίζοντάς μας και συνεχίζουν να μας διασώσουν προσφέροντάς μας για τροφή τα περιτώμματα των εντολέων τους ΥΓ2: Ο γράφων δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους πράκτορες της Άγκυρας, τους καλοπληρωμένους τουρκόφρονες και τις καλοταϊσμένες (ποικιλοτρόπως) παραφυάδες τους που οργώνουν την Θράκη έχοντας έναν συγκεκριμένο σκοπό, πάνω στον οποίο εργάζονται πολύ καλά. Το πρόβλημα που εδώ και χρόνια καταδεικνύεται, αλλά δυστυχώς δεν μεταφέρεται επαρκώς, είναι οι πεμπτοφαλαγγίτες πολιτικοί που ευχαρίστως φιλούν τα χέρια εκείνων που εποφθαλμιούν την Θράκη και την Ελληνικότητά της. Το πρόβλημα είναι απέναντι στους καρεκλοκένταυρους των Αθηνών, αλλά και στους χαμογελαστούς λακέδες της γεωγραφικής αυτής περιοχής της Ελλάδας, σε εκείνους στους οποίους θα πρέπει να εστιάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, προκειμένου να κατανοήσει το πως κατέστη δυνατό, μία σειρά από υπηρεσίες, από ειδικούς επιστήμονες, εμπειρότατους διπλωμάτες κ.α. δεν κατόρθωσαν να αντικρούσουν την αναμενόμενη πολύπλευρη επίθεση των στρατηγών και των νεο-οθομανών κατά της Ελληνικής Θράκης. Φρονούμε πως η έλλειψη ικανού επιπέδου πατριωτισμού, η φιλαργυρία και η ματαιοδοξία, ανθρώπων που έφεραν την ευθύνη (κυρίως την πολιτική) ήταν οι παράγοντες που σήμερα η Θράκη βρίσκεται ουσιαστικά ξεχασμένη και αντιμέτωπη με ό,τι χειρότερο, απέναντι σε μία πάνοπλη διπλωματικά, πολιτικά και οικονομικά Τουρκία. Πέρα από τις πολιτικές οπερέτες, στα παρασκήνια της καθημερινότητας, βρίσκεται μία Θράκη αιμορραγούσα και κλαίουσα, συντετριμμένη επειδή εγκαταλείφθηκε από τους "καλύτερους" γόνους της μητέρας Ελλάδας. Οι ήδη υπάρχουσες και ποικιλοτρόπως καταγεγραμμένες) ειδικές συνθήκες λειτουργίας του Ελληνικού κράτους στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, αποτελούν την μέγιστη απόδειξη για την επερχόμενη απώλεια... Εδώ και πολλά χρόνια, επί δεκαετίες, το κράτος στην Θράκη νοσεί, ενώ η κυβέρνηση των Αθηνών απουσιάζει... Και οι συνθήκες που σήμερα υπάρχουν, δυστυχώς οφελούν στο έπακρο την Άγκυρα για να βάλει σε εφαρμογή τα σχέδιά της... Βλέπετε, το εμπόριο έχει ανθίσει ιδιαίτερα στις ημέρες μας και κάποιοι το χρησιμοποιούν για να ξεπουλήσουν ακόμη και την πατρίδα στην οποία δεν πιστεύουν ή που ποτέ δεν ένιωσαν δική τους... Σε όλους αυτούς, ο γράφων και υπογράφων, αλλά και μία μερίδα ακόμη ανθρώπων που δεν ήταν και που ποτέ δεν θα γίνουν πατριδοκάπηλοι, στέλνουμε ένα μήνυμα καρδιάς: Θα μας βρείτε απέναντί σας, ό,τι και αν κάνετε, ό,τι και αν σκεφτείτε. Και αν χρειαστεί εμείς να φύγουμε, θα βρεθούν άλλοι για να σας χαλάσουν τα σχέδια. Κι αυτό επειδή, αυτή η πατρίδα έβγαζε πάντα "τρελούς"...
kostasxan.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ