2012-06-06 22:09:05
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΧΗΜΕΙΑ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ!
«Ο Ελληνικός κορμός είναι πολύ σημαντικό πράγμα για να πάει μια ομάδα καλά. Ο Έλληνας θα ματώσει τη φανέλα, ο ξένος όχι απαραίτητα. Στον Ολυμπιακό φέτος, ο κάθε ένας από εμάς είχε το δικό του ρόλο στο παρκέ, αλλά, κυρίως, είχαμε χημεία, ήμασταν ομάδα και αυτό φάνηκε!».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Μάντζαρη, κατά την επίσκεψη του στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, όπου και συνομίλησε με τους σπουδαστές του τμήματος Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Ο νεαρός αθλητής του Ολυμπιακού, ένιωσε άνετα από την πρώτη στιγμή, αφού βρέθηκε με παιδιά συνομήλικα του και τους... άνοιξε την καρδιά του. Εξάλλου, αποτελεί παράδειγμα προς όλους, ανεξαρτήτως επαγγελματικού προσανατολισμού, καθώς μέσα από τη δουλειά του κατάφερε μόλις στα 22 του χρόνια να έχει κατακτήσει την κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος αλλά και της Ευρωλίγκα.

Αναφορικά με τους δύο αυτούς τίτλους δήλωσε: « Το πρωτάθλημα πιστεύαμε πως θα το κερδίζαμε και θεωρούμασταν και για πρώτη φορά το φαβορί. Βλέπαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως ο Παναθηναϊκός ήταν κουρασμένος. Η Ευρώπη ήταν το κάτι άλλο! Ήταν πολύ διαφορετικό, ειδικά λόγω της μεγάλης μας ανατροπής».


Ο Βαγγέλης, στάθηκε αρκετά στο γεγονός πως η οικονομική κρίση, κάνει καλό στο ελληνικό μπάσκετ, αφού, έστω και από ανάγκη, οι διοικήσεις στρέφονται σε Ελληνόπουλα, που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να αναδειχθούν και πως αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην Εθνική μας ομάδα, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο.

Τέλος, τόνισε τις αλλαγές που επέφερε στο πρόγραμμα του η μετακίνηση του από την ομάδα του Περιστερίου, στο Λιμάνι: « Στο Περιστέρι γινόταν εκπληκτική δουλειά από τον κ. Πηλαδάκη. Δεν συγκρίνονται, όμως, οι ρυθμοί μιας ομάδας που συμμετέχει και στην Ευρωλίγκα. Δουλεύω πολύ και σε ατομικό επίπεδo. Δεν φεύγω από το γήπεδο αν δεν έχω 200 εύστοχα τρίποντα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΤΙΛΕΡ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ "ΝΤΙΛΕΡ"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ