2012-06-07 09:30:07
Φωτογραφία για «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ
Σήμερα αναμένονται τα σπουδαία για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, αφού εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως είχε γίνει γνωστό από την Τρίτη, με τον πρώην προπονητή της Μπράγκα, να έρχεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για άμεση εγκατάσταση.

Ο 38χρονος τεχνικός, όπως είναι λογικό, έχει κάποιους συνεργάτες και παίκτες που εμπιστεύεται και με τους οποίους έχει δουλέψεί στο παρελθόν, οπότε αναμένεται με τον ερχομό του να φέρει και τη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Για συνεργάτες του έχει ζητήσει τρία άτομα. Ο πρώτος είναι ο Αντόνιο Βιέιρα, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Ζαρντίμ και τον εμπιστεύεται απόλυτα. Ο δεύτερος θα είναι ο Νέλσον Καλντέιρα, ο οποίος θα προετοιμάζει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για τα ματς και το τρίτο όνομα είναι ο Νέλσον Ζαρντίμ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» οι παίκτες που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τον Ζαρντίμ από την Μπράγκα είναι οι εξής επτά: Ο Ούγκο Βιάνα που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Έλντερ Μπαρμπόσα (μεσοεπιθετικός), ο Μιγκέλ Κουστόδιο (αμυντικό χαφ), Πάουλο Βινίσιους (αμυντικός), Ροντρίγκο Λίμα (επιθετικός), Ντζαμάλ Μπίντι (αμυντικό χαφ) και Ούκρα (ακραίος μέσος).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ