2012-06-07 09:45:07
Φωτογραφία για Euro 2012: Ο ελέφαντας έδειξε Πολωνία!
Στο ταμείο ανεργίας, δακτυλοδεικτούμενη ως μία ακόμα αποτυχημένη μέντιουμ ευελπιστούν να δουν οι Έλληνες την… Τσίτα τον ελέφαντα, η οποία στην πρώτη της προφητεία ενόψει Euro 2012 επεφύλασσε κακά μαντάτα για τη χώρας μας.

Το συμπαθέστατο κατά τα άλλα τετράποδο το οποίο έχει αναλάβει στο ερχόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το ρόλο του Πολ του χταποδιού στο Μουντιάλ του 2010, τάραξε την ηρεμία των Ελλήνων, προβλέποντας νικητή στο εναρκτήριο ματς του τουρνουά, την Πολωνία!

Συγκεκριμένα η Τσίτα είχε να επιλέξει ανάμεσα σε τρία λεμόνια που… εμφανίστηκαν μπροστά της, αντιπροσωπεύοντας αντίστοιχα τη νίκη των συνδιοργανωτών, την ισοπαλία και τη νίκη της Εθνικής μας. Δυστυχώς ωστόσο την προσοχή της κέντρισε το λεμόνι της Πολωνίας παρά τη δική μας επιθυμία να της βγει ξινή η… πρεμιέρα!

Σε αυτό το σημείο ωστόσο πρέπει να σημειωθεί, πως μπορεί ο ελέφαντας, σύμφωνα πάντα με τον επιστάτη του ζωολογικού κήπου, να έχει ήδη προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα του τελικού του φετινού Champions League, όμως οι αρμόδιοι κρατούν μια… πισινή για τις μαντικές ικανότητες της 33χρονης Τσίτα, αποφασίζοντας έτσι για αρχή να κάνει προβλέψεις μόνο στα παιχνίδια της Πολωνίας.

Για να μη στείλουμε πάντως ποντίκια στην Τσίτα, ας ελπίσουμε η σφαίρα της να ήταν απλά θολή!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ