2012-06-07 10:37:10
Φωτογραφία για Ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής χαστούκισε στον αέρα την Λιάνα Κανέλλη [βίντεο]
ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΠΡΩΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Ξέφυγε από κάθε έλεγχο ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής καθώς στη σημερινή πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη ενώ πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου.

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ANT1, για τον αναξιοποίητο πλούτο της Ελλάδας.

«Δεν ασχολούμαι με φασισταριά», είπε στον Ηλία Κασιδιάρη η κυρία Κανέλλη, και αυτός την αποκάλεσε «παλιοκουμμούνι».

Στην έντονη συζήτηση παρενέβη εκείνη τη στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, αλλά ο Ηλίας Κασιδιάρης εκτος εαυτού σηκώθηκε πάνω, πέταξε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ένα ποτήρι νερό και και της είπε: «άντε βρε νούμερο».

Οταν του ζήτησε το λόγο η Λιάνα Κανέλλη για αυτή τη συμπεριφορά, ο Ηλίας Κασιδιάρης ξέφυγε...

από κάθε έλεγχο, και επιτέθηκε μαινόμενος στην κυρία Κανέλλη με γροθιές και χαστούκια τρεις φορές.


Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έφυγε από το πλατώ. Οι εργαζόμενοι του σταθμού επιχείρησαν να τον σταματήσουν αλλά αυτός σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε μια πόρτα και διέφυγε. Την ίδια ώρα, ο σταθμός ειδοποιούσε την Αστυνομία, ενώ ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλλας επικοινώνησε με την Εισαγγελέα κυρία Ράϊκου, η οποία διέταξε την σύλληψη του υποψήφιου βουλευτή ο οποίος, υπενθυμίζεται οτ κατηγορείται για ξυλοδαρμό μετανάστη.

Μάλιστα τα σημάδια στο πρόσωπο της κ.Κανέλλη από το χτύπημα του κ.Κασσιδιάρη είναι εμφανή και η ίδια είπε ταραγμένη μετά το περιστατικό ότι «δεν πρόκειται να μας κανει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που το γέννησε».

«Αν δεν κόψουμε το απόστημα τώρα, μπροστά μας θα το βρούμε. Ας κάνει το γύρο του κόσμου το βίντεο, να δουν τους ελληναράδες», είπε η Λιάνα Κανέλλη και τόνισε ότι «ο Εφιάλτης ήταν Έλληνας. Αυτοί είναι οι Εφιάλτες της Δημοκρατίας»

Ο Προκόπης Παυλόπουλος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ότι «ίσως αυτό που συνέβη θα κάνει το γύρο του κόσμου, έχει κόστος για την Ελλάδα, και για την Ελληνική Δημοκρατία». «Κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει αυτό που έγινε σήμερα στην κάλπη»

H Λιάνα Κανέλλη, εκτός εαυτού απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ ότι «εσείς στρώσατε το δρόμο για το Ναζισμό»

Καταδικάζουν τα κόμματα

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Είναι οι σύγχρονοι Ναζι, είναι άνθρωποι που δεν αντέχουν το διάλογο δεν θα παρεβρεθούμε ποτέ σε συζήτηση με εκπροσώπους της Χρυσης Αυγής.

Μαΐλης (ΚΚΕ): Καταγγέλλω αγανακτισμένος του άνανδρους τραμπούκους, αυτή την άνανδρη πολιτική αλητεία. «Οι άνανδροι τραμπούκοι και οι πολιτικοί αλήτες δεν θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με την 94χρονη ιστορία του. Εχουν θράσος που το παίζουν προστάτες του ελληνικού λαού».

Aπό iefimerida ,βίντεο  enikosgr
Greki-Gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτοσυγκράτηση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτοσυγκράτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ