2012-06-07 10:37:11
Φωτογραφία για Δείτε το Video με τον Κασιδιάρη να ΔΕΡΝΕΙ την Λιάνα Κανέλλη!
Απίστευτο περιστατικό τραμπουκισμού από βουλευτή της Χ.Α στη Λ.Κανέλη!

Τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο αποδεικνύοντας στο Πανελλήνιο πως η είσοδος των χρυσαυγιτών στην Βουλή και στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας μόνο δείγμα δημοκρατίας και πολιτισμού δεν ήταν Ο … βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αφού πρώτα πέταξε ένα μπουκάλι νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, επιτέθηκε στην Βουλευτή του ΚΚΕ , Λιάννα Κανέλλη την αποκάλεσε «παλιοκομμούνι» και την γρονθοκόπησε!

Δείτε το βίντεο:

Κανέλλη: Τον Κασιδιάρη να τον χαίρεται η μάνα του και όσοι τον ψήφισαν

Τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη θα ζητήσει η εισαγγελέας Ελένη Ράϊκου, μετά την επίθεση του κατά της Λ. Κανέλλη με σφαλιάρες και μπουνιές στον τηλεοπτικό αέρα εκπομπής.

Ο Αντώνης Δελατόλλας που ήταν παρών στο περιστατικό πήρε τηλέφωνο την εισαγγελέα και όπως ανέφερε τον ενημέρωσε ότι θα διατάξει τη σύλληψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.


Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό η εκπομπή επανήλθε στον αέρα και η Λ. Κανέλλη μίλησε για χυδαία και άνανδρη συμπεριφορά.

«Όταν το ΚΚΕ λέει διορθώστε τη ψήφο όσοι ψηφίσατε Χρυσή Αυγή να το ακούτε. Άντρας ψηφισμένος από τον ελληνικό λαό πετάει νερό στην κ. Δούρου με βρίζει, είναι εκτός ελέγχου και σηκώνει χέρι και χτυπάει» είπε και πρόσθεσε εμφανώς ταραγμένη και με σημάδια στο πρόσωπο:

«Όποιος θέλει τα πολιτικά κτήνη να τα βάλει σπίτι του. Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης και κανένας Χρυσαυγίτης.

Τον Κασιδιάρη να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψήφισαν» ανέφερε.

Πηγή: tsantiri.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ