2012-06-07 10:38:02
Φωτογραφία για Κίνηση Νέων για την Ελλάδα: Δράσεις ενημέρωσης για τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας
Η χώρα μας ζει την κρισιμότερη περίοδο της μεταπολεμικά και ως νέοι άνθρωποι νιώθουμε την υποχρέωση να βγούμε μπροστά προκειμένου να προσπαθήσουμε να...

αποτρέψουμε την ολοκληρωτική καταστροφή της γενιάς μας. Στις επερχόμενες εκλογές λοιπόν το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στην Ευρώπη και το ευρώ από τη μία ή το χάος που θα προκαλέσουν οι συνιστώσες της καταστροφής από την άλλη.

Μπροστά λοιπόν σ’αυτό τον κίνδυνο ενώνουμε τις δυνάμεις μας το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, η Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθήνας (ΕΑΝΔΑ), ο Επιστημονικός Σύλλογος Νέων Ιατρών Ελλάδος, ο Επιστημονικός Όμιλος Νέων Φαρμακοποιών Ελλάδος, οι Νέοι Ευρωπαίοι Φεντεραλιστές, η HELMSIC, τα Τοπικά Συμβούλια Νέων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, η ΟΝΝΕΔ αλλά και πολλές άλλες οργανώσεις, νέοι επιστήμονες και επαγγελματίες δημιουργώντας την Κίνηση Νέων για την Ελλάδα, η οποία έχει στόχο να ενημερώσει για τις πραγματικές θέσεις όσον ρισκάρουν το μέλλον μας σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά.

Σ’αυτό το πλαίσιο, από χθες ομάδες νέων μοιράζουν ενημερωτικό υλικό σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας αποδεικνύοντας πως στη μάχη της γενιάς μας, έχουμε αποφασίσει να είμαστε παρόντες και στην πρώτη γραμμή. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαρίσουμε το μέλλον μας σε κανένα.

Ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και την πολιτική μας πλατφόρμα από τη σελίδα facebook.com/kinisineongiatinellada.

kinisineongiatinellada.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ