2018-10-02 11:36:19
Φωτογραφία για Το παλάτι πουλάει ένα κομμάτι από το γαμήλιο λουκ της Μαρκλ μόλις 34£
Κάθε γάμος, βάπτιση και γέννηση σημαίνει ζεστό χρήμα για το παλάτι. Το ίδιο φυσικά ισχύει για τον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν, αφού το παλάτι έχει κερδίσει ένα μεγάλο ποσό, πουλώντας αναμνηστικά μέσω του e-shop του.

Μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση, το παλάτι αποφάσισε να πουλήσει διαδικτυακά κάτι που φορούσε η Μέγκαν την ημέρα του γάμου της.

Η Βασιλική Συλλογή του Παλατιού του Μπάκιγχαμ (Buckingham Palace's Royal Collection) όμιλος που είναι υπεύθυνος για το επίσημο κατάστημα δώρων, κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή κοσμημάτων που περιλαμβάνει το «Buckingham Palace Statement Ring» εμπνευσμένο από το δαχτυλίδι αρραβώνων της πρώην ηθοποιού, νυν συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

Πλέον μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε το διαμαντένιο δαχτυλίδι της Μαρκλ και μόνο στην τιμή των 30 λιρών.

Το πρωτότυπο (αυτό που φοράει η Meghan δηλαδή) έχει επάνω του και δύο από τα διαμάντια της προσωπικής συλλογής της πριγκίπισσας Diana, για να «είναι σίγουρο πως βρίσκεται μαζί μας σε αυτό το τρελό ταξίδι», όπως είχε πει ο πρίγκιπας Χάρι.


Το δαχτυλίδι αποτελείται από τρεις μεγάλους κρυστάλλους τοποθετημένους σε βάσεις επιμεταλλωμένες με παλλάδιο και είναι ρυθμιζόμενο. Αυτή τη στιγμή διατίθεται στο διαδίκτυο έναντι 30 αγγλικών λιρών (με έξοδα αποστολής για τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας σε όλο τον κόσμο).

Και για όσες επιθυμούν μία ολοκληρωμένη εμφάνιση «Δούκισσα του Σάσεξ», στο κατάστημα δώρων επίσης πωλούνται ένα κρεμαστό και σκουλαρίκια που ταιριάζουν με το δαχτυλίδι.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι καταναλωτές προτιμούν περισσότερο το στυλ της Κέιτ Μίντλετον σε σύγκριση με εκείνο της Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο η Royal Collection δεν έχει δημιουργήσει ακόμη αντίγραφο του δαχτυλιδιού της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ