2018-10-02 14:46:15
Φωτογραφία για Σκόπελος: Έχασε το χέρι της στη μηχανή του κιμά
Εκοβε κιμά με τη μηχανή και για άγνωστο λόγο η μηχανή της ξέφυγε, με αποτέλεσμα να της κόψει το δεξί χέρι και να την τραυματίσει σοβαρά. Η 43χρονη κοπέλα, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

 

Η γυναίκα είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο χέρι της και λόγω ακρωτηριασμού έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Με συνεννόηση μεταξύ του ΕΚΑΒ και της Πολεμικής Αεροπορίας διατάχθηκε ελικόπτερο να πραγματοποιήσει τη αεροδιακομιδή.

 

Στις 16.00 το απόγευμα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραλάμβανε την τραυματία από το στρατόπεδο Γεωργούλα όπου προσγειώθηκε το ελικόπτερο. Η ασθενής μεταφέρθηκε ακολούθως άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη επειγόντως στην Ορθοπεδική Κλινική, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη.

Το ανάλογο ατύχημα στη Νάξο

 

Ανάλογο ατύχημα είχαμε και στη Νάξο πριν από ακριβώς ένα μήνα. Το χέρι 17χρονης εργαζόμενης σε κρεοπωλείο πιάστηκε στη μηχανή του κιμά και σχεδόν έλιωσε.


 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη εργάζονταν στο κρεοπωλείο της οικογένειάς της στη Νάξο και εκείνο το βράδυ απασχολούνταν στην κιμαδομηχανή.

Η μηχανή «πήρε» το χέρι της νεαρής μέσα, με αποτέλεσμα σχεδόν να το λιώσει. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο και μετέφερε την 17χρονη μαζί με το μηχάνημα του κρεοπωλείου στο νοσοκομείο του νησιού. Οι γιατροί δεν ήταν δυνατόν να απεγκλωβίσουν το άκρο της νεαρής κοπέλας από τη μηχανή του κιμά και κλήθηκε η πυροσβεστική που έσπευσε με 2 οχήματα και 8 πυροσβέστες όπου με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουν έκοψαν το μηχάνημα του κρεοπωλείου και απεγκλώβισαν το άκρο της 17χρονης.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Στο νοσοκομείο του νησιού είχε σημάνει συναγερμός. Κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί η νεαρή κοπέλα σε νοσοκομείο της Αθήνας ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να σώσουν ότι σώζεται, να σταματήσουν την αιμορραγία και να κάνουν ότι είναι δυνατόν με τα μέσα που διέθεταν για την 17χρονη.

 

Πηγή: thessalliatv, Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr, newsit.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ