2018-10-02 18:20:10
Φωτογραφία για Το μωράκι σας έρχεται σε λίγο καιρό - Όλα τα απαραίτητα για να το υποδεχθείτε
Σε λίγο καιρό γεννάτε και έχετε επικεντρωθεί στα απολύτως απαραίτητα για το μαιευτήριο Είναι όμως πολλά ακόμα που πρέπει να έχετε προβλέψει και για τους επόμενους μήνες, αφού ο ελεύθερος χρόνος για αγορές μετά τη γέννα, προβλέπεται αρκετά περιορισμένος.

Στον τομέα με τα βρεφικά είδη, μπορείτε να ανακαλύψετε μία τεράστια ποικιλία από προίκα μωρού, καρότσια μωρού, έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο και πολλά παιχνίδια που εξάπτουν την φαντασία σε όλους τους μικρούς ήρωες.

Πώς να φτιάξετε την κρίσιμη λίστα με όλα τα απαραίτητα για το μωρό σας;

Για την κούνια του

Η προίκα μωρού για την κούνια είναι το Α και το Ω στην προετοιμασία για την άφιξη του μικρού σας. Η κούνια του πρέπει να είναι εφοδιασμένη με όλα τα απαραίτητα κλινοσκεπάσματα, ώστε ανάλογα με την εποχή να μπορεί να το μωρό σας να κοιμάται ήσυχα.

Οι κουβέρτες αγκαλιάς, τα βαμβακερά σεντόνια, οι υπνόσακοι και τα σετ προίκας που είναι πλέον πολύ οικονομικά με τέλεια ποιότητα και ανήκουν στα πιο standard είδη για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την ασφάλεια και την εμφάνιση της κούνιας.


Για τη βόλτα

Το καρότσι για το μωρό σας που θα επιλέξετε πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις εξόδους σας. Πριν την αγορά πρέπει να καθορίσετε πολλούς παράγοντες, όπως είναι η περιοχή που μένετε, το πόσο συχνά θα βγαίνετε με το μωρό και το καρότσι και τι χρήση θα του κάνετε. Σε αυτή την περίπτωση βοηθάει το αν θα έχετε δύο καρότσια ή ένα πολυκαρότσι που θα μεταμορφώνεται και σε κάθισμα αυτοκινήτου ή ρηλάξ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ