2018-10-02 18:50:35
Φωτογραφία για ΓΕΑ: Έναρξη Υποβολής Επιθυμιών Μεταθέσεων Προσωπικού Έτους 2019
Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής επιθυμιών μετάθεσης σε θέσεις του εσωτερικού – εξωτερικού των στελεχών της ΠΑ για το έτος 2019.

Ως ημερομηνία πέρατος υποβολής έχει ορισθεί η 21 Νοεμβρίου 2018.

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται πατώντας εδώ.

Πολεμική Αεροπορία

Μεταθέσεις Στρατιωτικού Προσωπικού 2019

Η Πολεμική Αεροπορία παρέχει στο προσωπικό της τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής επιθυμιών μετάθεσης από 1 Οκτ 2018 έως 21 Νοε 2018 (23:59).

Η υποστήριξη της εφαρμογής γίνεται μόνο μέσω αποστολής e-mailστο helpdesk του ΚΜΗ//ΓΕΑ ([email protected]). Τηλεφωνικά αιτήματα υποστήριξης δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Για είσοδο/σύνδεση στην εφαρμογή, χρησιμοποιούνται τα διαπιστευτήρια σύνδεσης στον προσωπικό υπηρεσιακό λογαριασμό e-mail, που διαθέτει όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της ΠΑ (π.χ. [email protected]).


Όποιος δεν γνωρίζει τα διαπιστευτήριά του, μπορεί να τα ανακτήσει από την εφαρμογή ενημέρωσης για τη μισθοδοσία . Για είσοδο στην εφαρμογή, απαιτείται να γνωρίζει τον ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου του. Τα στοιχεία εμφανίζονται με την επιλογή «Υπηρεσιακό Email», κάτω αριστερά. Το συνθηματικό που εμφανίζεται είναι το αρχικό. Αν κάποιος το έχει αλλάξει, η εφαρμογή δεν έχει ενημερωθεί.

Αν κάποιος έχει αλλάξει το συνθηματικό του και δεν το θυμάται, οι επιλογές που έχει είναι οι εξής:

• Να ζητήσει αυτοπροσώπως επαναφορά του συνθηματικού, με φυσική παρουσία στο Γραφείο Δικτύων του ΚΜΗ/ΓΕΑ. Απαιτείται να προσκομίσει μέσο εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας (δελτίο ταυτότητας, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο, ατομικό δελτίο εισόδου) με πρόσφατη φωτογραφία.

• Να υποβάλει αίτημα επαναφοράς του συνθηματικού από τον ατομικό λογαριασμό του MISe-mail στο Γραφείο Δικτύων του ΚΜΗ/ΓΕΑ ([email protected]). Αν δεν διαθέτει ατομικό λογαριασμό, το αίτημα θα υποβάλλεται μέσω του οικείου φορέα Πληροφορικής που τον υποστηρίζει.

• Να υποβάλει ατομική αναφορά, με την οποία θα ζητά την επαναφορά του κωδικού. Η απάντηση με το νέο κωδικό, θα του αποστέλλεται μόνο ταχυδρομικά, σε κλειστό φάκελο.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ