2018-10-02 22:04:47
Φωτογραφία για Τι να περιμένετε από την Apple τον Οκτώβριο
Τον Σεπτέμβριο, η Apple παρουσίασε τα iPhone XS, iPhone XS Max, Apple Watch Series 4, iOS 12, watchOS 5, tvOS 12 και macOS Mojave. Τον Οκτώβριο, το iPhone XR θα κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά εκτός από αυτό, αναμένονται πολλές ακόμα κυκλοφορίες.

Παρουσίαση Οκτωβρίου:

Τον Σεπτέμβριο, πραγματοποιήθηκε  η ετήσια παρουσίαση της Apple, στην οποία οι κορυφαίοι διευθυντές της εταιρείας δεν παρουσίασαν το iPad Pro με αναγνωριστικό προσώπου. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές φήμες ότι μια άλλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, κατά την οποία θα παρουσιάσουν τους νεους υπολογιστές iPad Pro και Mac.

Η Apple ελευθερώνει περιστασιακά προϊόντα χωρίς παρουσίαση, ενημερώνοντας το κατάστημα και στέλνοντας δελτία τύπου. Αλλά το επανασχεδιασμένο iPad Pro και ο νέος Mac θα απαιτήσουν σίγουρα μια ξεχωριστή παρουσίαση, προκειμένου να ενημερωθούν λεπτομερώς για όλες τις καινοτομίες.


Η τελευταία παρουσίαση της Apple ήταν τον περασμένο Οκτώβριο και πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 2016. Οι προσκλήσεις για αυτήν εστάλησαν στις 19 Οκτωβρίου.

Κυκλοφορία του iPhone XR

Το XS XS και το iPhone XS Max κυκλοφόρησαν στις 21 Σεπτεμβρίου, αλλά οι συνεργάτες της Apple χρειάζονται επιπλέον χρόνο για να παράγουν αρκετή ποσότητα για το   iPhone XRs. Οι προπαραγγελίες για το smartphone με οθόνη LCD αρχίζουν στις 19 Οκτωβρίου και θα αρχίσουν να πωλούνται στις 26 Οκτωβρίου.

Το iPhone XR είναι ένα πιο προσιτό τηλέφωνο της Apple, το οποίο έχει σχεδιαστεί με το στυλ του iPhone X. Διαθέτει Face ID, οθόνη χωρίς πλαίσιο και ισχυρό επεξεργαστή Apple A12. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα έξι χρώματα του μοντέλου: μαύρο, λευκό, κόκκινο, κίτρινο, μπλε και κοράλλι.

 

Ενημέρωση του iPad Pro

Η Apple θα πρέπει σύντομα να εισαγάγει ένα νέο iPad Pro με αναγνωριστικό προσώπου και χωρίς κουμπί Home. Τα tablet έχουν ήδη πιστοποιηθεί και στον κώδικα του iOS 12 οπου βρέθηκαν πληροφορίες ότι η συσκευή θα λάβει μια στρογγυλεμένη οθόνη.

Σύμφωνα με φήμες, η Apple θα αλλάξει για άλλη μια φορά το μέγεθος της οθόνης του νεότερου μοντέλου στις 11 ίντσες. Οι διαστάσεις του tablet θα είναι ίδιες με αυτές του iPad Pro 10.5 ιντσών. Η διαγώνιος της οθόνης του μεγάλου iPad Pro θα παραμείνει αμετάβλητη στις 12,9 ίντσες.

Νέοι Macs υπολογιστές

Το καλοκαίρι του 2018, η Apple ενημέρωσε το MacBook Pro με τη γραμμή αφής . Μια νέα οθόνη με τεχνολογία True Tone, Hi, Siri και πιο ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά εμφανίστηκαν σε φορητούς υπολογιστές. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει ενημερώσει άλλους υπολογιστές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Macbook

Η Apple διαθέτει ένα MacBook 12 ιντσών με οθόνη Retina και ένα MacBook Air 13 ιντσών. Και οι δύο φορητοί υπολογιστές είναι παρόμοιοι στην ιδεολογία τους, αλλά πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους.

Σύμφωνα με φήμες, η Apple θα ενημερώσει το MacBook Air 13 ιντσών. Η συσκευή θα λάβει οθόνη Retina και σύγχρονες προδιαγραφές. Ταυτόχρονα, θα κοστίσει από 1000 έως 1500 δολάρια, ανάλογα με τη διαμόρφωση.

Αλλά υπάρχουν και άλλες υποθέσεις, σύμφωνα με τις οποίες η Apple θα αφαιρέσει από την πώληση όπως το τελευταίο MacBook Air που δεν θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο. Ταυτόχρονα, το MacBook θα έχει οθόνη 13 ιντσών και τρέχουσες προδιαγραφές.

Mac mini

Την τελευταία φορά που ο υπολογιστής ενημερώθηκε ήταν το 2014. Δεν υπάρχουν σχεδόν φήμες για το νέο μοντέλο. Παρ 'όλα αυτά, η κοινότητα περιμένει έναν νέο υπολογιστή με ενσωματωμένο SSD και έναν γρήγορο επεξεργαστή.

iMac

Στο WWDC 2017, η Apple εισήγαγε το νέο iMac. Εάν η εταιρεία κυκλοφορήσει νέα μοντέλα, είναι απίθανο να έχουν αισθητές αλλαγές.

Το iMac Pro, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2017, δεν θα ενημερωθεί, επειδή έχει περάσει λιγότερο από ένα έτος από την κυκλοφορία του τρέχοντος μοντέλου.

Ασύρματη φορτιση

Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα πότε θα βγει η ασύρματη φόρτιση του AirPower. Η εταιρεία απέσυρε τις αναφορές της από την επίσημη ιστοσελίδα, αλλά την άφησε σε φυλλάδια με το iPhone XS και το iPhone XS Max.

Για πρώτη φορά, η Apple ανακοίνωσε τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός ασύρματου σταθμού φόρτισης το Σεπτέμβριο του 2017, όταν εισήγαγε το iPhone X. Ένας χρόνος πέρασε έκτοτε και το αξεσουάρ δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Μαζί με το AirPower, η θήκη AirPods πρέπει να βγαίνει με ασύρματη φόρτιση. Υπάρχουν επίσης φήμες για τη δεύτερη έκδοση των AirPods με βελτιωμένη προστασία από την υγρασία και τη λειτουργία Hi-Siri.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ