2018-10-03 17:05:31
Φωτογραφία για Έδωσαν τα χέρια και μπαίνει στο NOMADS...
Ολοκληρώθηκε η εικοσάδα των διαγωνιζόμενων που θα λάβουν μέρος στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα με ένα πρόσωπο που κανείς δεν το περίμενε. Οι επαφές με το κανάλι του Αμαρουσίου είχαν ξεκινήσει πριν από καιρό, αλλά καθυστερούσε λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του.

Τελικά όμως τα κατάφερε και έτσι θα φτιάξει βαλίτσα για Μαδαγασκάρη. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στο Nomads θα είναι κι ο Δημήτρης Κοργιαλιάς. Ο γνωστός και πετυχημένος συνθέτης και τραγουδιστής δέχτηκε πριν από καιρό πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου ,και παρά το ότι πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες εξετάσεις, δεν μπορούσε να πει το ναι αν δεν ρύθμιζε πρώτα επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Αφού λοιπόν όλα πήγαν καλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αναχωρεί τις επόμενες ημέρες μαζί με τους υπόλοιπους δεκαεννέα διαγωνιζόμενους για τη Μαδαγασκάρη, αφού ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την ερχόμενη Πέμπτη 11 Οκτωβρίου! Και σίγουρα η συμμετοχή του σπουδαίου καλλιτέχνη είναι έκπληξη ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον Γρηγόρης Μελάς (Newsit)

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ