2018-10-03 19:05:16
Φωτογραφία για Μπιζόγλη: ''Όταν πέφτει το σήμα του δελτίου, οι παλμοί μου ανεβαίνουν''
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των δελτίων του ΑΝΤ1 ,Ρίτσα Μπιζόγλη, μιλά

στη Real τόσο για τον φετινό στόχο του καναλιού όσο και για το άγχος της Νέα σεζόν, νέες προσδοκίες. Ποιοι είναι οι στόχοι για την ενηµέρωση φέτος στον ΑΝΤ1;  

Η ενηµέρωση έχει πάντα τους ίδιους αδιαπραγµάτευτους στόχους. Να γίνεται µε εγκυρότητα, µε ήθος, µε σοβαρότητα και αξιοπιστία. Με δυναµικές παρεµβάσεις σε θέµατα που µας επηρεάζουν και µας αφορούν όλους. Το µόνο που άλλαξε φέτος είναι η ώρα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, πλαισιωµένος από τη σπουδαία δηµοσιογραφική οµάδα του ΑΝΤ1, έδωσε ραντεβού µε τους τηλεθεατές καθηµερινά στις 19:30 το βράδυ. Νέα ώρα, πάνω στις ίδιες αξίες.  

Είναι εύκολο να συνεργάζονται αρµονικά τόσο σπουδαίοι επαγγελµατίες;  

Η τηλεόραση είναι «οµαδικό σπορ». Οι σπουδαίοι επαγγελµατίες γίνονται κρίκοι της ίδιας αλυσίδας µε στόχο ένα άρτιο αποτέλεσµα.  

Έπειτα από τόσα χρόνια στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων υπάρχουν στιγµές που έχετε άγχος; 

Έχω πάντα άγχος. Την ώρα που πέφτει το σήµα οι παλµοί ανεβαίνουν. Όσο περνάει η ώρα και… µπαίνω στα βαθιά, το άγχος µειώνεται, αλλά υπάρχει.  

Οι Έλληνες είναι απαιτητικοί µε την ενηµέρωσή τους;  

Ναι, είναι απαιτητικοί. Ζούµε στην εποχή της πληροφορίας, οπότε λίγο έως πολύ οι περισσότεροι ξέρουν τις ειδήσεις πριν ακόμα στηθούν µπροστά στην τηλεόραση. Είναι «διαβασµένοι» και άρα αναζητούν το παραπάνω. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ