2018-10-03 22:36:11
Φωτογραφία για Σπάστε τους κανόνες: Κρεμάστε τα κάδρα σας με τρόπους που δεν φαντάζεστε
Αν λατρεύετε να έχετε στο σπίτι σας κορνίζες και κάδρα με αγαπημένες σας φωτογραφίες και... έργα τέχνης, τότε οι παρακάτω ιδέες θα σας φανούν χρήσιμες. Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε τους κανόνες που σας περιορίζουν και σας ορίζουν την απόσταση που πρέπει να έχουν τα κάδρα μεταξύ τους ή το ύψος στο οποίο πρέπει να τα κρεμάσετε.

Καινοτομήστε και κρεμάστε τα κάδρα σας με τρόπο πρωτότυπο και εντυπωσιακό. Εμπνευστείτε από τις παρακάτω εικόνες και διακοσμήστε το σπίτι σας μοναδικά.

Κάδρα από χρώμα Σε έναν λευκό τοίχο, βάψτε με χρώμα της επιλογής σας 3 ορθογώνια στο μέγεθος που θέλετε εσείς. Μεταμορφώστε αυτά τα ορθογώνια, ώστε να μοιάζουν με κάδρα, κρεμώντας μέσα σε αυτά τα πραγματικά σας κάδρα με όποια διάταξη θέλετε εσείς. Δεν χρειάζεται να είναι συμμετρικά κρεμασμένα, αρκεί να βρίσκονται στην οριοθετημένη από χρώμα περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο, ένας λευκός τοίχος αποκτά χρώμα και εικόνες που έχουν τοποθετηθεί πρωτότυπα και ιδιαίτερα.


Τοποθετήστε άνισα τα κάδρα σε βαμμένες επιφάνειες.

Κάδρα από άκρη σε άκρη Αν θέλετε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι ο τοίχος σας είναι αρκετά ψηλός, μπορείτε να κρεμάσετε κάδρα από την αρχή του τοίχου στο σημείο που εφάπτεται με το ταβάνι, μέχρι το πάτωμα. Δεν χρειάζεται τα κάδρα σας να έχουν το ίδιο σχέδιο και χρώμα, αρκεί να είναι όμορφα κρεμασμένα το ένα δίπλα στο άλλο. Μπορείτε να ξεκινήσετε κρεμώντας τα αγαπημένα σας κάδρα στη μέση του τοίχου, στο ύψος των ματιών σας, και στη συνέχεια να συνεχίσετε να κρεμάτε κάδρα από πάνω και από κάτω αντίστοιχα.

Κρεμάστε τα έργα τέχνης σε όλο το μήκος του τοίχου.

Κάδρο σε βιβλιοθήκη Μέχρι σήμερα θα τοποθετούσατε ένα κάδρο, ακουμπώντας το πάνω σε ένα ράφι της βιβλιοθήκης. Πρωτοτυπήστε από εδώ και πέρα κρεμώντας τον πίνακα σας ακριβώς μπροστά από τα ράφια της βιβλιοθήκης σε ένα κεντρικό σημείο. Προτιμήστε το κάδρο να είναι μεγάλου μεγέθους για να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος 2 ραφιών της βιβλιοθήκης.

Τοποθετήστε το κάδρο σας μπροστά από το κέντρο τς βιβλιοθήκης.

Κρεμαστά κάδρα Περάστε χοντρό σχοινί από τα κάδρα σας, από το οποίο θα τα κρεμάσετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα κουρτινόξυλο, από το οποίο θα κρεμάσετε τα κάδρα από τα σχοινιά. Θα φτιάξετε, έτσι, ένα μοναδικό κολάζ από κρεμαστές κορνίζες. Παίξτε με τα χρώματα και επιλέξτε τα κάδρα σας να έχουν διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά και μεγέθη.

Κρεμάστε τα κάδρα σας από ένα κουρτινόξυλο.

Κάδρα σε ευθεία Διακοσμήστε έναν τοίχο κρεμώντας τα κάδρα σε απόλυτη ευθεία. Επιλέξτε ένα σημείο του τοίχου, σχετικά ψηλά και ξεκινήστε να κρεμάτε τα έργα τέχνης σας. Μπορείτε να κρεμάτε εναλλάξ πίνακες και κορνίζες με φωτογραφίες. Δεν παίζει ρόλο το μέγεθος και το χρώμα κάθε κάδρου, μπορούν να είναι διαφορετικά, αρκεί το πάνω μέρος τους να είναι κρεμασμένο συμμετρικά.

Τοποθετήστε τα κάδρα, ώστε να είναι σε ευθεία στο πάνω μέρος τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ