2018-10-03 22:20:11
Φωτογραφία για Η ατάκα παίκτριας του The Voice που έφερε σε δύσκολη θέση τον Μουζουράκη [video]
Μία νεαρή τραγουδίστρια, η Χριστίνα, η οποία τραγούδησε στη σκηνή του The Voice το «Perhaps» δεν κατάφερε να κάνει τους κριτές να γυρίσουν. Όμως το νεαρό κορίτσι σίγουρα τράβηξε μετά το τέλος του τραγουδιού του την προσοχή του Πάνου Μουζουράκη.

Ο λόγος; Του είπε ότι θα έπρεπε να τη θυμάται καθώς γνωρίζονταν από παλιά. Όταν εκείνος έδειξε να μην την αναγνωρίζει, οι υπόλοιποι coaches άρχισαν να τον πειράζουν και τότε ο Μουζουράκης τους είπε: «Για ένα πρόβλημα που μπορεί να έχω εσείς με κάνετε να αισθάνομαι άσχημα».

Η κοπέλα όμως επέμενε: «Αλήθεια Πάνο, δεν με θυμάσαι;» και όταν εκείνη είπε στον τραγουδιστή πως γνωρίζονται από τότε που συναντήθηκαν στις Σπέτσες πριν από μερικά χρόνια ο Μουζουράκης είπε: «Δεν έχω πάει ποτέ Σπέτσες». «Έλα τώρα» του είπε με νόημα η Χριστίνα και τότε ο Πάνος το... διόρθωσε: «Έχω πάει Σπέτσες». Με τη σειρά της η κοπέλα έσπευσε να του θυμίσει: «Είχαμε πιει και κοκτέιλ μαζί».

Όπως και να έχει, η κοπέλα δεν πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και ο Πάνος Μουζουράκης ανέλαβε να την οδηγήσει εκτός σκηνής, θέλοντας προφανώς να μάθει πού γνωρίζονται μιας και δεν μπορούσε να θυμηθεί!

Δείτε το βίντεο:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ