2018-10-04 01:35:44
Φωτογραφία για Ηλίας Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή θα σκίσει την συμφωνία των Πρεσπών! Βίντεο
Ο Βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση από βήματος Βουλής στην εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την προδοσία των Πρεσπών.

Σημείωσε πως η μήνυση των Παμμακεδονικών οργανώσεων κατά του Κοτζιά για εσχάτη προδοσία πρέπει να προχωρήσει, καθώς από τις ενέργειες του υπουργού Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ στοιχειοθετείται η άμεση συνέργεια σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας από τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών.

Η λύση του Μακεδονικού είναι ουσιαστικά η "μη λύση", η οποία θα οδηγήσει στον διαμελισμό του γειτονικού ψευτοκρατιδίου των Σκοπιανών.

Ο Μητσοτάκης δεν τολμά να δηλώσει την αντίθεσή του στην χρήση του όρου "Μακεδονία" για το όνομα των Σκοπίων, καθώς έχει δεσμευτεί για την προδοσία της Μακεδονίας από τους διεθνείς τοκογλύφους.

Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για να πέσει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα, όπως έριξε και την εθνομηδενιστική κυβέρνηση Σαμαρά.

Τέλος, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ελληνική αυτάρκεια, την επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, την απαλλαγή από την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης και ότι θα σκίσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

www.xryshaygh.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ