2018-10-04 07:00:19
Φωτογραφία για Πριν χρόνια είχε σοκάρει τον πλανήτη με την παραμόρφωση της - Δείτε ποσό κούκλα έχει γίνει  μετά τη μεταμόσχευση προσώπου!
Αυτή είναι η Joanna πριν τη μεταμόσχευση του προσώπου της. Για να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της δίνει μόνο το μικρό της όνομα στη δημοσιότητα Υποφέρει από ένα τεράστιο όγκο στο πρόσωπο που προκαλείται από γενετική πάθηση γνωστή ως νευροϊνωμάτωση. Οι γιατροί γνώριζαν ότι χρειαζόταν μόσχευμα προσώπου για να απαλλαγεί από αυτό το βάρος.

Η 26χρονη γυναίκα θα γινόταν το δεύτερο άτομο που θα έκανε ολική μεταμόσχευση προσώπου στην πατρίδα της την Πολωνία.

Τον Φεβρουάριο του 2014, υποβλήθηκε σε εγχείρηση για να αλλάξει το πρόσωπό της για πάντα.

Ο Δρ. Adam Maciejewski ήταν επικεφαλής μιας ομάδας γιατρών και νοσοκόμων που προχώρησαν σε 23ωρη εγχείρηση, μεταμοσχεύοντας περίπου το 80% του προσώπου της.

Αυτή είναι μια φωτογραφία από την εγχείρηση.

Η Joanna γρήγορα ανάρρωσε από την δύσκολη εγχείρησή της.

Ήταν σε θέση να συμμετάσχει σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την πρωτοποριακή της μεταμόσχευση Η Joanna μίλησε στους δημοσιογράφους με τον γιατρό της Δρ. Adam Maciejewski και εξέπληξε τους πάντες με μια απλή δήλωση:


«Έχω ωραία φρύδια τώρα.»

Έτσι είναι η Joanna σχεδόν τρία χρόνια μετά την εγχείρηση! Το πρόσωπό της δείχνει σα να της ανήκει!

Το μόσχευμά της έχει ενσωματωθεί με τους μύες και τα νεύρα του προσώπου της, που δεν μπορεί να διακρίνει κάποιος ότι δεν είναι δικό της.

Επιπλέον, οι όγκοι που είχε παλιά είναι απίθανο να αναπτυχθούν ξανά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το DNA του δωρητή είναι απαλλαγμένο από την γενετική πάθηση που της προκάλεσε τους αρχικούς όγκους.

Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει η σύγχρονη ιατρική!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ