2018-10-04 07:10:52
Φωτογραφία για Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης ΒΑ Αττικής
Την Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2018, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 7η ομαδική εθελοντική

αιμοδοσία, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής  μας. 

Η αυξημένη συμμετοχή και η θερμή ανταπόκριση των Συναδέλφων μας οδήγησε στην προσέλευση εκατόν τριάντα έξι (136) εθελοντών - αιμοδοτών, με αποτέλεσμα την συγκέντρωση εκατόν είκοσι εννέα (129) φιαλών αίματος, που θα διατεθούν στα μέλη μας και στις οικογένειές τους, εφόσον το έχουν ανάγκη. 

Μετά τη συνεργασία της Ένωσής μας με το ίδρυμα ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ και ¨ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ¨, αντιπροσωπεία των οποίων βρέθηκε μαζί μας στην αιμοδοσία, έγινε ενημέρωση για το πώς κάποιος μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών και να σώσει μια ζωή ενός μικρού παιδιού. Έντεκα (11) λοιπόν συνάδελφοι μας, έδωσαν στοματικό επίχρισμα (σάλιο), προκειμένου να τυποποιηθεί ο ιστικός τους τύπος και να καταχωρηθεί στο Εθνικό (ΕΟΜ) και Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (BMDW).    


Το Προεδρείο ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναδέλφους που για άλλη μια φορά στήριξαν την ομαδική εθελοντική αιμοδοσία και καλεί ταυτόχρονα, όσα  μέλη και  φίλοι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα, να γίνουν άμεσα εθελοντές αιμοδότες προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπό τους.

Ενημερώνουμε, πως στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς (Γ' Περιφερειακό κέντρο αιμοδοσίας οδός Λ.Μεσογείων 154 τηλ. 2107778859) έχει ανοιχτεί καρτέλα με την επωνυμία "Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής" όπου είναι ενεργή καθημερινά (καθημερινά 08:30 π.μ. - 06:00 μ.μ. & σ/κ και αργίες 08:30 π.μ. – 02:00 μ.μ.) και όποιος/α επιθυμεί μπορεί να μεταβεί και να γίνει εθελοντής αιμοδότης.

easybaa.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ