2018-10-04 11:49:15
Φωτογραφία για Κάνε αυτά τα 5 «μαγικά» και πανεύκολα τρικ και θα δεις τεράστια διαφορά στην επιδερμίδα σου
Πόσες φορές δεν έχεις πάει για κάποια περιποίηση και έχεις ξετρελαθεί με το αποτέλεσμα στο δέρμα σου; Πόσες φορές δεν έχεις κάνει μία μάσκα και ορκίζεσαι πως είδες διαφορά αμέσως; Πόσες φορές δεν έχεις δει κάποια φίλη σου πιο ανανεωμένη μόνο για να ανακαλύψεις πως ξεκίνησε κάποια θεραπεία;  Αρκετά με τις ερωτήσεις, καταλαβαίνεις τι θέλουμε να πούμε. Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν «μαγικά» στο δέρμα μας. Δεν χρειάζεται όμως να είναι one off μαγικά. Η μαγεία μπορεί να κρατήσει για πάντα αρκεί να προσέξεις 5 απλά πράγματα και ναι, θα στα πούμε παρακάτω!

Καθαρισμός 2 φορές την ημέρα

Όχι, δεν εννοούμε τον καθαρισμό που σου κάνει η αισθητικός, εννοούμε το σαπούνισμα του προσώπου σου πρωί και βράδυ. Πάθαμε σοκ όταν ρωτήσαμε συναδέλφους και μάθαμε πως παραπάνω από τις μισές πλένουν το πρόσωπό τους είτε μόνο το πρωί είτε μόνο το βράδυ. Η συντριπτική πλειοψηφία μάλιστα, πλένει το πρόσωπο μόνο πρωί και μόνο με νερό. Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να καταλάβεις πόσο κακό κάνει το μακιγιάζ και οι ρύποι όταν μένουν στο πρόσωπό σου και πως όλα αυτά ευθύνονται για την κουρασμένη όψη σου. Βάλε λοιπόν στο πρόγραμμα τον καθαρισμό καθημερινά, πρωί και βράδυ, όπως το βούρτσισμα των δοντιών.


Βάλε τη βιταμίνη C στη ζωή σου

Η βιταμίνη C δεν προστατεύει μόνο τον οργανισμό σου από τα κρυώματα τον χειμώνα! Μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα σου και συγκεκριμένα, μπορεί να σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις τις πανάδες και τις κηλίδες από τον ήλιο, μπορεί να σε προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν γήρανση, μπορεί να σου χαρίσει λάμψη και νεανική όψη και όπως καταλαβαίνεις δεν έχεις λόγο να μην την προσθέσεις στη ρουτίνα σου. Μάλιστα, τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή αμέσως!

Πρόσεχε τι τρως

Μπορεί να δίνεις έμφαση στις πρωτεΐνες για τις ανάγκες του αδυνατίσματος αλλά, η ζωική πρωτεΐνη προκαλεί φλεγμονές (αόρατες, μην ταράζεσαι) που επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Αν προσθέσεις στη διατροφή σου περισσότερα λαχανικά τότε θα κάνεις τον οργανισμό σου πιο αλκαλικό και θα καταπολεμήσεις τις φλεγμονές αυτές. Φάε περισσότερη σαλάτα, περισσότερα βραστά και ψητά λαχανικά και αντικατάστησε τα σνακ σου με κάτι πιο υγιεινό όπως το αγγούρι. Seriously, η διαφορά που θα παρατηρήσεις θα είναι τεράστια.

Κάνε μασάζ στον εαυτό σου

Όχι, μην αρχίσει να τρίβεσαι άδικα, μιλάμε για λεμφικό μασάζ. Ναι, μπορείς να το κάνεις στον εαυτό σου και παίρνει μόλις 3 λεπτά. Η λέμφος είναι το… αποχετευτικό σύστημα του δέρματος αφού αποβάλλει όλα αυτά που τα κύτταρά σου απωθούν. Αν αυτό το σύστημα μπλοκάρει (λόγω ηλικίας ή κούρασης ή αδράνειας) η όψη σου αρχίζει να δείχνει διαφορετική. Κάνε λοιπόν μασάζ στον εαυτό σου πριν κοιμηθείς καθώς φοράς τις κρέμες σου. Οι κινήσεις είναι αυτές Πάρε βιταμίνη D3

Είναι η βιταμίνη που συνθέτουμε στον ήλιο και παραδόξως, σχεδόν όλοι μας έχουμε έλλειψη. Ναι, είναι περίεργο αφού ζούμε σε μία χώρα με τόση ηλιοφάνεια αλλά είναι δυστυχώς και αλήθεια. Δεν παίρνουμε αρκετή βιταμίνη D3 και είναι αυτή η βιταμίνη που προστατεύει το δέρμα μας περισσότερο από κάθε άλλη! Τα συμπληρώματα βιταμίνης D3 (όχι σκέτης D, ούτε D2, D3 χρειάζεσαι) καθημερινά θα κάνουν πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στο δέρμα σου, mark our words…
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ