2018-10-04 14:38:45
Φωτογραφία για Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Ως τον μεγαλύτερο εκφυλισμό της ιστορίας, των αρχών και των αξιών του ιστορικού ΠΑΣΟΚ καθώς και της ελληνικής Κεντροαριστεράς χαρακτηρίζει ο πρώην Υπουργός Γ. Ραγκούσης την απόφαση της Φώφης Γεννηματά και της Ε.Γ. του ΚΙΝΑΛ για ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία με τη Ν.Δ. «Αποτελεί ντοκουμέντο παράδοσης του ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς στη Ν.Δ. του Κ. Μητσοτάκη» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας ότι «αντί να ανακοινώσουν ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουν ξανά με τη δεξιά του Αδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, επισημοποίησαν και στη μεταμνημονιακή εποχή την επιθυμία τους να καταστούν συνεργάτες τους».

Και προσθέτει ο κ. Ραγκούσης: «Με την ίδια ακριβώς μεθόδευση και τα ίδια πολιτικά τεχνάσματα με τα οποία ο κ. Βενιζέλος έχρισε το 2012 Πρωθυπουργό της χώρας τον κ. Α. Σαμαρά, η κ. Γεννηματά και η Ε.Γ. του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσαν ουσιαστικά τον οδικό χάρτη με βάση τον οποίο θα χρίσουν Πρωθυπουργό της χώρας τον κ. Κ. Μητσοτάκη, εάν βεβαίως η Ν.Δ. κερδίσει στις εκλογές. Ουσιαστικά όπως και το 2012, λένε ξανά: ''Θα προτείνουμε σε όλα τα κόμματα τους όρους μας, επομένως δεν θα φταίμε εμείς που θα τους αποδεχτεί μόνον ο κ. Μητσοτάκης''».


Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, «η πλέον εξοργιστική πλευρά της ταπεινωτικής αυτής παράδοσης των όπλων είναι το γεγονός πως ισχυρίζονται ότι όλα αυτά θα εξελιχθούν στο πλαίσιο μιας προοδευτικής ατζέντας. Με άλλα λόγια, όχι μόνον ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίζουν να συγκυβερνούν και στη μεταμνημονιακή εποχή με τη Ν.Δ., αλλά τολμούν και δηλώνουν ότι δεν θα πρόκειται για μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης αλλά για μια κυβέρνηση με προοδευτική ατζέντα διακυβέρνησης».

Και ο κ. Ραγκούσης προσθέτει: «Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερος εκφυλισμός της ιστορίας, των αρχών και των αξιών του ιστορικού ΠΑΣΟΚ καθώς και της ελληνικής κεντροαριστεράς από αυτόν που αποφάσισε να πραγματοποιήσει η κ. Γεννηματά και όσοι αποτελούν την Εκτελεστική Γραμματεία του ΚΙΝΑΛ. Προσπαθούν να δρομολογήσουν τη μεγαλύτερη ιδεολογική δολιοφθορά στην προοδευτική παράταξη που επιχειρήθηκε ποτέ». «Ο κ. Μητσοτάκης είναι δεξιός και μια κυβέρνηση υπό αυτόν θα είναι πάντοτε μια συντηρητική κι όχι προοδευτική κυβέρνηση» καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ