2018-10-04 15:07:28
Φωτογραφία για Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 11χρονης από το Άργος: Σε θαύμαζα κρυφά - Δεν μπόρεσα να σε προστατεύσω -  [video]
Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 11χρονης Στέλλας που έπεσε νεκρή από τα χέρια του ετεροθαλούς αδελφού της. Μπροστά στα μάτια της είδε το παιδί της να πέφτει νεκρό Η οικογενειακή τραγωδία στο Άργος, που συνέβη την προηγούμενη Κυριακή, συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα. Ο 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την ετεροθαλή αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η μητέρα της μικρής Στέλλας και μητριά του 29χρονου δράστη, είναι η αναισθησιολόγος που είχε κρατήσει στη ζωή την 21χρονη Ασπασία, όταν την πυροβόλησε ο ίδιος της ο πατέρας, τον Αύγουστο 2013.

Η μητέρα της 11χρονης κατέθεσε, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά Άργους», ότι ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα άκουσε το κορίτσι να φωνάζει “μαμά, μαμά” και στη συνέχεια τους πυροβολισμούς. Άνοιξε την πόρτα και είδε τον 29χρονο να σημαδεύει προς την πόρτα του μπάνιου, ενώ της φώναξε “θα σας κάψω όλους”.

Τότε, σύμφωνα με την κατάθεση της, η γυναίκα έτρεξε και κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα, βγήκε στο μπαλκόνι και φώναξε για βοήθεια και στη συνέχεια ακούστηκαν άλλοι δύο πυροβολισμοί.


Η εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου παρουσίασε την πρώτη ανάρτηση της γυναίκας, η οποία δημοσίευσε και δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Μία που δείχνει την μικρή και μία που είναι αγκαλιά με τον πατέρα της.

Η τραγική μητέρα ζητάει συγγνώμη που δεν κατάφερε να το προστατεύσει.

"Στελλίνι μου, ήσουν παιδί όπως έπρεπε, αλλά με εντυπωσίαζες με την ωριμότητά του ενηλίκου που επιδείκνυες στις ανάλογες στιγμές. Σε θαύμαζα κρυφά. Ήσουν οδηγός μου", έγραψε.

"Δεν μπόρεσα να σε προστατέψω μωρό μου. Εσύ με προστάτεψες ζωή μου" γράφει μεταξύ άλλων σε σχόλια στο facebook και συνεχίζει: «Στέλλα μου είσαι το παιδί που πάντα ήθελα στη ζωή μου».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ