2018-10-04 16:05:33
Φωτογραφία για Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef Junior!
Τι συμβαίνει όταν μικραίνουν οι ποδιές; 

Μα φυσικά, μεγαλώνει η χαρά της μαγειρικής!

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, επιστρέφει στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef JUNIOR!

11 αγόρια και 11 κορίτσια θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική, μαγειρική περιπέτεια, με χρηματικό έπαθλο 15.000 ευρώ για τον νικητή του τελικού και από 5.000 ευρώ στον δεύτερο και τρίτο νικητή.

Μαζί με τους ταλαντούχους υποψήφιους για τον τίτλο του MasterChef JUNIOR, για να τους καθοδηγούν και να τους κρίνουν στις συναρπαστικές

δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, θα είναι η γαστρονόμος – και όχι μόνο-  Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2, κερδίζοντας το «Silver Award».

Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef Junior, ο Μιλτιάδης, η Ειρήνη, ο Άγγελος και ο Γιάννης, έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο του MasterChef κριτή, Σωτήρη Κοντιζά.


Μετά από μια έντονη μαγειρική δοκιμασία, η οποία κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Μιλτιάδης και η Ειρήνη ανέβηκαν στον εξώστη. Για τον Γιάννη και τον Άγγελο, το μαγειρικό ταξίδι του MasterChef Junior έλαβε τέλος.

Σήμερα, οι είκοσι μικροί μάγειρες καλούνται να φέρουν εις πέρας την πρώτη ομαδική εξωτερική δοκιμασία στον Ιππικό Όμιλο Κουβαρά!

Πόσο καλά θα συνεργαστούν, πως θα λειτουργήσουν οι 2 αρχηγοί και ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν τις καρδιές της Εθνικής Ομάδας Ιππασίας με τα πιάτα, που θα τους σερβίρουν;

Η δεύτερη μαγειρική δοκιμασία απαιτεί να παρασκευάσουν ένα τέλειο και ρευστό choco lave cake. Ποιοι θα τα καταφέρουν και ποιοι θα είναι οι δυο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ;

Μια παραμυθένια σοκολατένια έκπληξη περιμένει στο τέλος της ημέρας παιδιά και κριτές!

Απόψε στις 21:00 στο STAR!

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ