2018-10-04 18:46:07
Φωτογραφία για Η Apple επικοινωνεί με χρήστες του iPhone XS που έχουν προβλήματα στο LTE
Η Apple επικοινωνεί με τους ιδιοκτήτες του iPhone XS και XS Max, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας στο δίκτυο LTE. Νωρίτερα, γράψαμε ότι αμέσως μετά την έναρξη των πωλήσεων, οι πρώτοι αγοραστές άρχισαν να διαμαρτύρονται για το χαμηλό επίπεδο του κυψελοειδούς σήματος σε νέες συσκευές.

Οι χρήστες του Twitter άρχισαν να δημοσιεύουν αναφορές για τις οποίες επικοινωνούν με την υποστήριξη της Apple.

"Η Apple μόλις επικοινωνούσε μαζί μου για να δούνε αν μπορούσα να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με θέματα συνδεσιμότητας στο XS Max μου. Απευθύνονται σε χρήστες που επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα και καλούνται να εγκαταστήσουν την εφαρμογή για να παρακολουθήσουν τη σύνδεση με τον σταθμό βάσης του τηλεπικοινωνιακού φορέα ", ανέφερε ο Devin Meredith στο Twitter.

Η αιτία του προβλήματος εξακολουθεί να είναι άγνωστη. Αυτό μπορεί να οφείλεται τόσο σε ελάττωμα υλικού όσο και σε αποτυχία λογισμικού στο iOS ή στο υλικολογισμικό του μόντεμ. Πέρυσι, οι καταναλωτές αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα, αλλά η Apple το έλυσε απελευθερώνοντας μια ενημέρωση λογισμικού.

Πηγές από την Apple, που δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί να ενεργούν εξ ονόματος της εταιρείας, επιβεβαίωσαν στο AppleInsider.com ότι η εταιρεία συλλέγει επί του παρόντος δεδομένα σχετικά με προβλήματα επικοινωνίας στο νέο iPhone.

Εν τω μεταξύ, η Apple δοκιμάζει ήδη το iOS 12.1, το οποίο μπορεί να διορθώσει την κατάσταση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παράταση...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παράταση...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ