2018-10-05 08:07:38
Φωτογραφία για ΠΟΕΥΠΣ: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την Επικίνδυνη και Ανθυγιεινή Εργασία στο Υπουργείο Οικονομικών
Διαβάστε την ανακοίνωση τής ΠΟΕΥΠΣ: Πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2018 Συλλαλητήριο που ξεκίνησε από το κτίριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και κατέληξε

στο Υπουργείο Οικονομικών μαζί με εκατοντάδες άλλους εργαζομένους, μέλη των Ομοσπονδιών της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Για μία ακόμα φορά ο Υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος και ολόκληρη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου «έλλειπε» από το Υπουργείο, αρνούμενη να συναντηθεί με τους Προέδρους των Ομοσπονδιών με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί συμβολική κατάληψη της αίθουσας συσκέψεων του Υπουργείου, απαιτώντας απαντήσεις στο δίκαιο αίτημά μας.

Ο Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού, αρνήθηκε να δώσει έστω και τώρα το πόρισμα της Διυπουργικής  Επιτροπής  για την μεταρρύθμιση του καθεστώτος χορήγησης επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας» και την απάντηση στην υποβληθείσα Μελέτη της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για την ένταξή μας σε Β.Α.Ε., να μας εξηγήσει δηλαδή γιατί δεν θεωρούν το επάγγελμα του Πυροσβέστη Επικίνδυνο και Ανθυγιεινό, ώστε να ακολουθήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται.


Η Ομοσπονδία μας διαβεβαιώνει όλους τους συναδέλφους μας, ότι θα συνεχίσει με άλλους τρόπους να διεκδικεί το αυτονόητο και ότι αυταρχισμός και ο συνεχιζόμενος διαχρονικός εμπαιγμός των συναδέλφων μας θα συναντήσουν τη μαζική και δυναμική απάντησή μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                    ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ