2018-10-05 08:07:20
Φωτογραφία για Google Assistant: Επανασχεδιασμός της εφαρμογής με καλύτερα εργαλεία και περισσότερες λειτουργίες
Ο επανασχεδιασμός των εφαρμογών και υπηρεσιών της Google δεν θα μπορούσε να μην φτάσει και στην εφαρμογή του ψηφιακού βοηθού Google Assistant, αλλά εκτός από το design, η εταιρεία ανακοινώνει σήμερα και ορισμένς αλλαγές στη λειτουργικότητα του, με σκοπό να γίνει ακόμη πιο εύκολη η χρήση του είτε με φωνητικές εντολές είτε με τα χέρια.

Όταν ζητάς τη βοήθεια του Google Assistant μέσω φωνητικής εντολής, η αλληλεπίδραση δεν σταματά εκεί. Στο εξής μπορείς να εκμεταλλεύεσαι τα νέα στοιχεία του Material Design για να παρακολουθείς εικόνες και να χρησιμοποιείς τα sliders και τα κουμπιά της εφαρμογής.

Εάν έχεις συνδέσει τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού με τον Google Assistant θα έχεις στη διάθεση σου νέα sliders και εργαλεία για να τις διαχειρίζεσαι με μεγαλύτερη ευκολία από το smartphone. Για παράδειγμα, μπορείς να αυξομειώνεις την ένταση του φωτισμού ή του ήχου μέσω των sliders αντί να δίνεις φωνητική εντολή.

Ακόμη, μπορείς να δεις μια επισκόπηση της ημέρας σου όταν ανοίγεις την εφαρμογή του Google Assistant και κάνεις swipe προς τα επάνω. Η επισκόπηση θα διαμορφώνεται ανάλογα με την ώρα της ημέρας και τις πρόσφατες αλληλεπιδράσεις με τον ψηφιακό βοηθό. Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιείς γρήγορες διορθώσεις στα μηνύματα που υπαγορεύεις στο Google Assistant.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ