2018-10-05 09:12:04
Φωτογραφία για Εκλογές ΕΑΑΑ -Επιστολή-γνωστοποίηση προέδρου ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας προς τα μέλη
Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες και ορφανικά μέλη,

Ως γνωστόν έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΑΑΑ στις 25 Νοεμβρίου 2018. Μετά δύο θητείες και 6 χρόνια ως αιρετός πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας αποφάσισα να μην θέσω υποψηφιότητα για την ανανέωση της θητείας μου. Παρόμοια απόφαση πήραν και τα τρία από τα 4 μέλη του νυν ΔΣ.  Ήταν μια δύσκολη απόφαση καθώς θα στερηθούμε την επαφή και την αμφίδρομη σχέση που αναπτύξαμε με όλους εσάς αυτή την περίοδο.

Όμως όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους έχοντας αρχή και τέλος και θεωρώ ότι 6 χρόνια είναι αρκετά για να ολοκληρωθεί ο προσωπικός μου θεσμικός κύκλος στην ΕΑΑΑ.

Είχα την εξαιρετική τιμή να με εμπιστευτείτε δυο φορές με την ψήφο σας και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια ήταν τα μέλη του ΔΣ που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και τη φιλία τους ενώ η όποια θετική κρίση του έργου που έγινε φέρει τη δική τους προσωπική σφραγίδα.


Λειτουργήσαμε με πνεύμα ομαδικό και με γνώμονα την εξυπηρέτηση, αδιακρίτως, όλων των μελών. Βαθιά μας πεποίθηση ήταν ότι η σχέση μαζί σας ήταν μόνο συναδελφική καθώς οι τίτλοι των μελών του ΔΣ δεν προσδιορίζουν τίποτα άλλο πέρα από την ευθύνη που εσείς μας αναθέσατε να διαχειριστούμε τις υποθέσεις του Παραρτήματος. Ο απολογισμός της παρουσίας μας στο Παράρτημα και η αποτίμηση της εμπιστοσύνης που μας δείξατε εναπόκειται στη δική σας κρίση.

Εκφράζοντας όλα τα μέλη του ΔΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά,

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Ένωσης, Απτχο (Ι) ε.α. Σπυρίδων Καββούρη, για την αρωγή και συμπαράσταση προς το παράρτημά μας καθώς και την τήρηση των θεσμικών του δεσμεύσεων.

Τον διευθύνων σύμβουλο της ΕΑΑΑ Ασμχο ε.α. Ιωάννη Κρανιά ο οποίος στάθηκε πάντα δίπλα μας, πολλές φορές με μεγάλο προσωπικό κόστος. 

Τους προέδρους και τα ΔΣ, του Παραρτήματος Χανίων Απτχο (Ι) ε.α. Αντώνιο Καμπιανάκη, του Παραρτήματος Χαλκίδας Υπτχο (Ι) ε.α. Κων/νο Φαλάγγη, του Παραρτήματος Ηρακλείου Σμχο ε.α. Εμμανουήλ Φρουδάκη, του  Παραρτήματος Κομοτηνής Σμχο ε.α. Παναγιώτη Θεοχάρη, του Παραρτήματος Μεσσηνίας Σμχο ε.α. Ιωάννη Σαμπαζιώτη, του Παραρτήματος Πρεβέζης Σμχο ε.α. Αθανάσιο Κεραμιδόγλου, του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης Ασμχο ε.α. Αθανάσιο Δανιηλίδη και του Παραρτήματος Πατρών Ασμχο ε.α. Βασίλειο Χρόνη για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Τη διοίκηση και το προσωπικό του ΑΤΑ, της 110 ΠΜ και ιδιαίτερα της Λέσχης Αξκων, της 140 ΣΕΠΗΠ, του ΕΚΑΕ, του ΑΚΕ, της ΔΑΚ και του ΚΕΔΑ Σκοτίνας για τη συναδελφική συνεργασία καθώς και για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων μας.

Όλους τους φορείς (ΝΠΔΔ -ΝΠΙΔ) των ΕΔ και ΣΑ για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθώς και τις πολιτικές και θρησκευτικές αρχές της Λάρισας.  

Τον στρατιωτικό ιερέα του ΑΤΑ, Σχη Αθανάσιο Τσιμενίδη, για την πνευματική του στήριξη, συμπαράσταση και αρωγή.

Την εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία» για την δωρεάν φιλοξενία όλων των δραστηριοτήτων του Παραρτήματος και τη δυνατότητα να επικοινωνούμε τις ανακοινώσεις στα μέλη μας.

Τα websites onlarissa.gr, larisanews.gr, Militaire.gr, kranos.gr, aeroporiapostratos, veteranos, enoplos.gr επίσης για τη φιλοξενία των δραστηριοτήτων καθώς και των απόψεών μας.

Ιδιαίτερα, από βάθους καρδίας,  όλους τους συναδέλφους, συναδέλφισσες και ορφανικά μέλη του παραρτήματος Λάρισας που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας και χωρίς τη δική τους συμπαράσταση και υποστήριξη τίποτα δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα μέλη του ΔΣ, τον αντιπρόεδρο Σμχο ε.α Κων/νο Τσιτσώνη, τον γραμματέα Επγο ε.α. Αθανάσιο Ντιγκμπασάνη, τον ταμία Σγο ε.α. Βασίλειο Παπαδόπουλο, το μέλος Επγο ε.α. Θωμά Τασούλη, την π. γραμματέα Σγο ε.α. Μαρίνα Κωφού και την π. ταμία Σγο ε.α Ιωάννα Μαλισώβα οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς για τη λειτουργία του παραρτήματος, με βοήθησαν και με στήριξαν με όλες τους δυνάμεις.

Τους συμμαθητές μου της 32ης σειράς ΣΤΥΑ που ήταν πάντα δίπλα μου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειές μας που όλα αυτά τα χρόνια αποδέχτηκαν και στήριξαν την επιλογή μας να διαθέτουμε το χρόνο μας για την ΕΑΑΑ. 

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας

Πρόεδρος ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας
 
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ