2018-10-05 09:05:23
Φωτογραφία για Αθηναΐς Νέγκα: Η επόμενη κίνηση μετά την «πρώτη μάχη» με την Τίνα Μεσσαροπούλου
Αλλεπάλληλες αναρτήσεις έκανε χθες το βράδυ η Αθηναΐς Νέγκα στο Instagram της.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα μηνύματα που αντάλλαξε με την τηλεκριτικό Τίνα Μεσσαροπούλου και το μέλλον της νέας της εκπομπής στο Open, «Κουζίνα για… δυο».

Η τηλεκριτικός έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα στην παρουσιάστρια για να τη ρωτήσει αν η εκπομπή της κόπηκε πριν καν αρχίσει. Η Αθηναΐς απάντησε θετικά στην ερώτηση αλλά στη συνέχεια ο διάλογος απέκτησε χιουμοριστικό αλλά και ειρωνικό ύφος και έγινε κατανοητό πως η παρουσιάστρια τρόλαρε την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η τηλεκριτικός έπειτα έγραψε το άρθρο στο προσωπικό της blog λέγοντας πως έχει την επιβεβαίωση της ίδιας της παρουσιάστριας για το κόψιμο της εκπομπής. Μετά τη δημοσίευση των μηνυμάτων από την Αθηναΐδα το θέμα κατέβηκε και η Τίνα αρκέστηκε να γράψει πως η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες τονίζοντας πως βρίσκεται σε αυτό το χώρο πάνω από 20 χρόνια.

Τα μηνύματα και ο τρόπος που αντέδρασε η Αθηναΐς σχολιάστηκαν από τις εκπομπές «Το Πρω1νό» με τη Φαίη Σκορδά και το «Τι λέει;» με την Ελένη Τσολάκη.

Ας τα θυμηθούμε

To Πρω1νό

Τι λέει;

Μετά το ντόρο που έγινε η Αθηναΐς φαίνεται πως μετάνιωσε για την έκταση που πήρε το θέμα και επέλεξε να κατεβάσει τα posts αφήνοντας μόνο την τελευταία της ανάρτηση που αναφέρει ότι θα την κρίνουν για την πράξη της.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ