2018-10-05 09:04:10
Φωτογραφία για Ειρήνη Λαγούδη: Εξέλιξη «βόμβα» στην υπόθεση – Προσωποποιήθηκε η πρώτη ποινική δίωξη
Εννέα μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας, και σήμερα ήρθε μια εξέλιξη «βόμβα»

για την πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sinidisi.gr με συμπληρωματική του παραγγελία προς την Ανακρίτρια, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, Γεώργιος Πέτρος, προσωποποίησε την πρώτη ποινική δίωξη σε βάρος προσώπου, φιλικού της Ειρήνης.

Υπενθυμίζεται ότι  στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, έγινε η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξεις. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αυτοκτονία. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, επέμενε πως η Ειρήνη Λαγούδη δεν έβαλε τέλος στη ζωή της, αλλά δολοφονήθηκε.


Η τελευταία αυτοψία για την Ειρήνη Λαγούδη

Κλιμάκιο ερευνητών, δικηγόρων και πραγματογνωμόνων ακολούθησε τη διαδρομή από την Κατοχή έως την παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας. Πεπεισμένος πως η άτυχη 44χρονη παρασύρθηκε σε ραντεβού θανάτου, έχει δηλώσει ο δικηγόρος της οικογένειας. Ο τραγικός θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη, τον περασμένο Ιανουάριο, στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας συγκλόνισε το πανελλήνιο ενώ εισαγγελική έρευνα να είναι σε εξέλιξη. 

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας από την Κατοχή Οινιάδων αγωνίζεται για να αποδείξει πως ο θάνατος της 44χρονης προήλθε από εγκληματική ενέργεια υποστηρίζοντας ότι υπήρξε σχέδιο από τον ή τους δολοφόνους και μοιραίο ραντεβού στην Τριχωνίδα. «Καταλήγουμε πως κάποιο γνωστό πρόσωπο από τον περίγυρο της-δεν φωτογραφίζω κανέναν- την παρέσυρε στη λίμνη» δήλωσε ο δικηγόρος Β.Ταουξής.

Ακολούθησαν την τελευταία διαδρομή

Στο σημείο της λίμνης που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου νέα-η τελευταία- αυτοψία κλιμακίου ερευνητών, πραγματογνωμόνων και δικηγόρων που όρισε η οικογένεια.

Ακολούθησαν τη διαδρομή που έκανε η Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα του θανάτου της, ξεκινώντας από την Κατοχή και καταλήγοντας στην παραλία της Τριχωνίδας. Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο σταμάτησε και στο Αιτωλικό, στο βενζινάδικο που προμηθεύτηκε πετρέλαιο η 44χρονη, στο κατάστημα που πήρε καφέ, αλλά και στο κατάστημα που είχε αγοράσει γλυκά. 

ΠΗΓΗ: sinidisi.gr
_
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ