2018-10-05 20:05:19
Φωτογραφία για Πάει Σαββατοκύριακο...
Είναι από τα καινούργια προγράμματα του σταθμού το οποίο ναι μεν δεν... σκίζει στις επιδόσεις του στη μάχη της τηλεθέασης, αλλά φαίνεται ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου το... παλεύουν κι ας μην είναι από τις συνηθισμένες... τακτικές τους.

Ο λόγος για την «Κοινή λογική» που ξεκίνησε να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 αμέσως μετά το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά με τα αρκετά λάθη στην παραγωγή του ήταν λογικό να μην κερδίσει τους τηλεθεατές και έτσι αποφάσισαν να την μετακομίσουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μπας και… έφταιγε η ώρα. Ιδιαίτερα μετά τη μετακόμιση λοιπόν φούντωσαν οι φήμες πως σύντομα η «Κοινή λογική» θα παύσει να είναι… κοινή, δηλαδή θα αποσυρθεί από το τηλεοπτικό τοπίο.

Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας την… τακτική του ΑΝΤ1 με την οποία πολλές φορές έχει αποδειχτεί ότι δεν… παλεύουν, αλλά κόβουν, το «κόψιμο» έχει καθυστερήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου φαίνεται ότι αυτό δεν θα γίνει, αφού το συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρά τα πολλά… πάρα πολλά λάθη που έχει στην παραγωγή είναι «καινοτόμο», όπως υποστηρίζουν στη διαφημιστική πιάτσα.


Αυτή λοιπόν, η πιάτσα, είναι που κρατά ακόμα τη «Λογική» να είναι «Κοινή» επισημαίνοντας ότι δείχνει ανοδική τάση, ιδιαίτερα στο «γυναικείο καταναλωτικό κοινό». Τα στελέχη του ΑΝΤ1 λοιπόν σκέφτονται να την μετακομίσουν ξανά, τοποθετώντας την στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα «καλύτερης και προσεκτικότερης παραγωγής» όπως επισημαίνεται. 

Προς το παρόν λοιπόν η «Κοινή λογική» παραμένει… κατ’ αρχάς στον αέρα αλλά και στην καθημερινή ζώνη, ενώ κατά πως φαίνεται σύντομα, μάλλον προς τον επόμενο μήνα θα μετακομίσει το σαββατοκύριακο ώστε να μπορέσουν να γίνουν… διορθωτικές κινήσεις με σκοπό να «χτίσει» καλύτερη σχέση με τους τηλεθεατές…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ